Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σας προτείνουμε Ξενοδοχείο Αγνάντι. Αλόννησος...Hotel Agnanti. Alonnisos...

Bρίσκεται στην μαγευτική τοποθεσία Καλαμάκια (γραφικό ψαροχώρι) 10 χλμ από το Πατητήρι, μια πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε ελαιώνες και πευκοδάση.

Το νεόκτιστο συγκρότημα ΑΓΝΑΝΤΙ 50 μέτρα οπό τη θάλασσα, έχει ευρύχωρα δωμάτια (2 - 3 και 4 κλινών) επιπλωμένα με πολύ καλό γούστο, εκ των οποίων 12 υπερπολυτελούς κατασκευής με υδρομασάζ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο, τηλέφωνο, ψυγείο, Air condition, TV (δορυφορική), σεσουάρ μαλλιών και ατομική βεράντα με φανταστική θέα στη θάλασσα.

Δυνατότητα εκλεκτού πρωινού (μπουφέ). Τέλειο Service και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ελληνικής φιλοξενίας.

Το νησί φιλοξενεί το μοναδικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ελλάδας και ανήκει σε ένα από τα έξι οικολογικά νησιά της Ευρώπης που προστατεύουν τις φώκιες Μονάχους-Μονάχους, των οποίων το είδος είναι υπό εξαφάνιση και υπό προστασία.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί μονοπάτια για τους λάτρεις της πεζοπορίας που σχίζουν τα καταπράσινα δάση και απολαμβάνεις τη μαγεία της φύσης. Πραγματοποιούνται όλους τους θερινούς μήνες κατά ομάδες με την βοήθεια ειδικού ξεναγού. Επίσης για τους θαυμαστές του βυθού, οργανώνονται καταδύσεις που ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει το γαλαζοπράσινο κόσμο του βυθού και να γνωρίσει από κοντά την πλούσια θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα. Μια από της πιο ξεχωριστές εμπειρίες που θα μπορούσε να είχε κανείς.

• Με ορμητήριο το Hotel ΑΓΝΑΝΤΙ, ανακαλύψτε την ΑΛΟΝΝΗΣΟ. Ξεκινώντας από το ξενοδοχειο ΑΓΝΑΝΤΙ οργανώσετε τις εξορμήσεις σας προς στεριά και θάλασσα. Περιπάτους σε μια μοναδική φύση, με τις μυρωδιές του πεύκου και των αγριολούλουδων.

Ανακαλύψτε το θαλάσσιο πάρκο με τους κρυμμένους οικολογικούς θησαυρούς του. Φανταστικές παραλίες σας περιμένουν με πεντακάθαρα νερά για να απολαύσετε το μπάνιο σας με ηρεμία και τα θαλάσσια σπορ που αγαπάτε.

 ▂ ▃ ▅ ▆ Agnanti Hotel ▆ ▅ ▃ ▂

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger