Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: Δεν δέχομαι τελεσίγραφα

Σκληρό μήνυμα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για τις απαιτήσεις των τροϊκανών και των Ευρωπαίων που πιέζουν για τη λήψη μέτρων αλλά και τη γραπτή δέσμευση από τους πολιτικούς αρχηγούς
 
Δεν δέχομαι τελεσίγραφα, ξεκαθάρισε από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματός του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στις πιέσεις των εκπροσώπων της τρόικας για λήψη σκληρών μέτρων.
"Πρέπει να ψάξουμε και το τελευταίο γράμμα και το τελευταίο κόμμα των προτάσεων που μας κάνουν, αν οι προτάσεις αυτές βοηθούν τον τόπο, αν είναι αναπτυξιακές. Αν δεν μας κάνουν δεν θα πάρουμε το πακέτο", διαμήνυσε μία ημέρα πριν από την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Επισήμανε πως το θέμα δεν είναι το PSI ή τα 130 δισεκατομμύρια που χαρακτήρισε ρηχές αναγνώσεις. "Το βαθύτερο θέμα είναι πως καλούμαστε να αποφασίσουμε για το αν θα είμαστε "καλά παιδιά" και θα υπακούσουμε στο "φρόνιμα... φρόνιμα" ή θα αντιτάξουμε το φρόνημα", ανέφερε.
"Καλώ την Ευρωπαϊκή Ένωση να συνειδητοποιήσει τον θεσμικό ρόλο τον οποίο έχει και να αποδράσει από τις διαταγές ενός νέου Ράιχ.
Γιατί η κ. Μέρκελ περπατά με τον δημοκρατικό μανδύα επάνω στα χνάρια που περπατούσε ο προκάτοχός της πριν από 75 χρόνια, εξασκώντας με τον ίδιο ανόητο τρόπο την προσβολή των άλλων λαών. Σήμερα οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να αντιδράσουν σε αυτό το οποίο έρχεται", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger