Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ανακοίνωση για τα σχέδια απαγόρευσης των διαδηλώσεων

«Τα σχέδια της απαγόρευσης των εργατικών λαϊκών κινητοποιήσεων θα σπάσουν επάνω στον κυματοθραύστη του λαϊκού κινήματος», τονίζει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή της.Αναλυτικά, σημειώνει:
«"Ακρα του τάφου σιωπή" επιδιώκει να επιβάλει στην εργατική τάξη και τον λαό το μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης, τρόικας, κεφαλαίου, προκειμένου να περάσουν τις πιο άγριες αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές που σαρώνουν όλα τα δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Το σχέδιό τους είναι η απαγόρευση των διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων, των λαϊκών κινητοποιήσεων. Πρόσχημα και βούτυρο στο ψωμί τους οι προβοκάτσιες των στημένων μηχανισμών του κράτους και του παρακράτους που θαυμάσια τους υπηρετεί.
Σε ρόλο λαγού, των πιο αντιδραστικών μεθοδεύσεων, η πλειοψηφία του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, αλλά και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης ο οποίος ανοιχτά υποστηρίζει το σχέδιο που από καιρό ζητούν να εφαρμοσθεί οι καπιταλιστές, ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και οι μεγαλοξενοδόχοι της Αθήνας.
Πρόκειται για τα μαύρα κοράκια της ολιγαρχίας του πλούτου που έχουν πέσει πάνω στην εργατική τάξη, εξαπολύοντας έναν χυδαίο πόλεμο και ωμές λυσσαλέες επιθέσεις, ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις με ψεύτικα και χυδαία επιχειρήματα.
Στόχος τους είναι να σκύψει με κάθε τρόπο η εργατική τάξη και ο λαός το κεφάλι και να αποδεχθούν τα πιο βάναυσα αντεργατικά μέτρα, τον εργασιακό μεσαίωνα, προκειμένου να υπηρετηθούν τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών.
Να είναι όμως σίγουροι ότι τα σχέδιά τους θα τσακιστούν σε αυτό που προσπαθούν πάση θυσία να εμποδίσουν, στον κυματοθραύστη του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Στο κίνημα που αποτελεί την μαμή της ιστορίας και της κοινωνικής εξέλιξης, που όσα εμπόδια και αν μπήκαν στην μακρόχρονη πορεία του κανένας δε μπόρεσε να το σταματήσει και δεν θα το σταματήσει.
Οσοι στηρίζουν ένα σύστημα άδικο, εκμεταλλευτικό που γίνεται εμπόδιο στην ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων και στέλνει την εργατική τάξη στην ανεργία, στην φτώχεια, στην εξαθλίωση, θα γκρεμισθούν και η εργατική τάξη και ο λαός θα πάρουν στα δικά τους χέρια τα παραγωγικά μέσα και τον πλούτο που παράγουν και τους ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger