Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

η ξεφτίλα του λιμεναρχείου και της εταιρίας μας άφησαν Χωρίς πλοίο την Αποκριά της Βόρειες Σποράδες και την Σκόπελο!


Δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του επιβατηγού- οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σαντορίνη», την Κυριακή της Αποκριάς, για τις Βόρειες Σποράδες.
Αίτημα της πλοιοκτήτριας εταιρίας, βρήκε...ευήκοον ους στα Λιμεναρχεία των νησιών, που εκτίμησαν ότι η επιβατική κίνηση είναι μικρή και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοίνωσε την αναστολή του καθιερωμένου δρομολογίου, που ξεκινά στις εννέα το πρωί από το λιμάνι του Βόλου.
Ωστόσο, η απόφαση λήφθηκε ερήμην των δημάρχων των τριών νησιών και εν αγνοία των τοπικών κοινωνιών, που στο άκουσμα της είδησης αντιδρούν στο διήμερο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό τους.
Όπως είναι γνωστό, το δρομολόγιο του Σαββάτου έχει καταργηθεί για τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Αυτό συνεπάγεται ότι για το τριήμερο της Αποκριάς, όσοι θελήσουν να ταξιδέψουν προς Σποράδες ή το αντίστροφο θα πρέπει είτε να επιλέξουν το flying cat είτε να ταξιδέψουν από την Παρασκευή.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα αντιμετωπίζει η Αλόννησος, ο πιο απομακρυσμένος προορισμός των Βορείων Σποράδων. Το νησί εξυπηρετείται μόλις από τρία δρομολόγια του επιβατικού πλοίου κάθε εβδομάδα. Δρομολόγια γίνονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. Αύριο, χάνουν και το τρίτο δρομολόγιο της εβδομάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΟΥΧΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓ ΡΗΓΙΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΛΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Σ ΕΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ {HSW} ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΑΣ
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Powered By Blogger