Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μπορεί να λυτρώσει την πατρίδα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Γράφει ο Misha

Μετά τις αναμενόμενες χθεσινοβραδινές τραγικές εξελίξεις διαφαίνεται  μόνο μία λύση πριν την ένοπλη εξέγερση των Ελλήνων Πατριωτών που αρνούνται να υποταχθούν στη νέα γερμανική κατοχή, και το επακόλουθο αιματοκύλισμα.
Και αυτή τη λύση μπορεί να την πυροδοτήσει μόνο ένας πολιτικός φορέας : το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με την παραίτηση σύσσωμης τής κοινοβουλευτικής του ομάδας και των αναπληρωματικών που θα κληθούν να την αντικαταστήσουν από το κυνοβούλιο του δωσιλογισμού και της παράδοσης της χώρας.
Κατ΄αυτόν τον τρόπο θα προκληθούν εκλογές- τοπικού ή γενικού χαρακτήρα μένει να διευκρινισθεί από τους συνταγματολόγους- και έτσι θα δοθεί λύση στην τραγωδία εφόσον θα αποτυπωθεί και επισήμως η απόλυτη διάσταση της σημερινής συνθέσεως της Βουλής με την λαϊκή βούληση, και έτσι η τριμερής χούντα Παπαδήμιου δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε λεπτό παραπάνω.
Συντρόφισσα Αλέκα, σύντροφε Παφίλη, συντρόφισσα Λιάνα Κανέλλη , σύντροφε Νίκο Μπογιόπουλε , σύντροφοι συναγωνιστές του ΚΚΕ που βρεθήκαμε πλάτη με πλάτη, ώμο με ώμο τους μήνες που Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger