Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

μεγάλοι γλείφτες η δήμαρχοι Σκοπέλου Σκιάθου και Αλόννησου ντροπή σας ρε, διαβάστε την κατάπτυστη επιστολή που έστειλαν ,εμείς οι κάτοικοι των βόρειων Σποράδων δεν κατεβάζουμε τα παντελόνια εσείς γιατί?


.Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη συντάχθηκε επιστολή, την οποία συνυπέγραψαν οι δήμαρχοι Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης και Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, η οποία απεστάλη προς τον γενικό εμπορικό διευθυντή της Hellenic Seaways Κάτσαρη Βασίλη, για τις τιμές των εισιτηρίων στις Βόρειες Σποράδες.
Στην επιστολή οι 3 δήμαρχοι γράφουν:
«Αξιότιμε κύριε Κάτσαρη,
Πρόσφατα σημειώθηκε αύξηση τιμών των εισιτηρίων από Βόλο προς Bόρειες Σποράδες και αντίστροφα. Λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τον αυξανόμενο δείκτη ανεργίας, τη μείωση μισθών και συντάξεων, η αύξηση τιμών των εισιτηρίων έχει προκαλέσει μεγάλο οικονομικό πλήγμα στους...
κατοίκους των Βορείων Σποράδων.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εξυπηρέτηση των νησιών από την εταιρεία σας καθ’όλη τη διάρκεια του έτους (Θερινή- Χειμερινή Περίοδος). Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε το μεγάλο λειτουργικό κόστος της εταιρείας σας.
Παρ’όλ’αυτά, σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε την τιμολογιακή σας πολιτική στην δυσκολότερη οικονομική κρίση που βιώνουμε καθημερινά στη χώρα μας και ειδικότερα στα νησιά μας, διότι το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι απαγορευτικό για την απαραίτητη και αναγκαία μετακίνησή των μονίμων κατοίκων του Δήμου μας στην έδρα του νομού (γιατροί, νοσοκομείο, δημόσιες υπηρεσίες κλπ).
Ευελπιστούμε στην άμεση θετική ανταπόκριση του αιτήματός μας, όπως έχετε αποδείξει έμπρακτα σε προγενέστερα αιτήματα μας, λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ BLOGS ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ .GR (ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ) ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΞΥΡΙΣΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Powered By Blogger