Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αγώνας σε όλα τα μέτωπα. Συντονισμός και κλιμάκωση τώρα!

st_17_ergates.gifΣυνεχίζονται οι κινητοποιήσεις εναντίον του νέου μνημονίου και των δεκάδων εφαρμοστικών νόμων και μέτρων. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συστράτευση αγώνα τώρα όλες τις μαχόμενες δυνάμεις του κινήματος και της αριστεράς. Κυοφορούνται μεγάλες αναμετρήσεις ενάντια στη δανειακή σύμβαση και συνολικά την αντιδραστική πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ.
Σε μαζική συμμετοχή στην πανεργατική πανελλαδική στάση εργασίας και σε συλλαλητήριο καλεί ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στις 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα (Όθωνος και Αμαλίας).
Επίσης, σε ανακοίνωσή του ο Συντονισμός Σωματείων καλεί σε μεγάλη ανοιχτή συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή 4 Μάρτη, στις 11.00 π.μ. στο Πολυτεχνείο όλα τα σωματεία, τις λαϊκές συνελεύσεις και τις επιτροπές αγώνα στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, το μαχόμενο φοιτητικό κίνημα και τη νεολαία. «Να συζητήσουμε και να δράσουμε συλλογικά. Να αγωνιστούμε όχι συμβολικά, αλλά αποφασιστικά, με φιλοδοξία νίκης».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Είναι ώρα να μπει τέλος στην εποχή των διαπιστώσεων και της διαμαρτυρίας. Είναι τώρα οι στιγμές που θα ντύσουμε τα λόγια με πράξεις, ζητώντας από την αρχή δουλειά, μισθό για να ζούμε, ασφάλιση-γιατρό-φάρμακα, απελευθέρωση από το εργοδοτικό κόστος. Δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές, δωρεάν και ποιοτικές. Απελευθέρωση των δημόσιων χώρων και του περιβάλλοντος από το κέρδος. Να κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου», να απαλλαγούμε από τη φυλακή του χρέους και της τρόικας. Να συνεχίσουμε με καταλήψεις, διαδηλώσεις, απεργίες και αγώνες διάρκειας. Να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους αγωνίζονται και να συντονίσουμε τους αγώνες μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger