Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ





Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και το δεύτερο εξάμηνο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Βόλο με 1100 και πλέον σπουδαστές και με κύρια θεματολογία την «Συμβουλευτική» και την «Προληπτική Ιατρική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 14 Ιουνίου, ότι οι διαλέξεις από δεκατρείς τρίωρες έγιναν δεκαπέντε τρίωρες ενώ έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα προαιρετικά μαθήματα δεκαοκτώ ωρών συνολικά όπως την κάλυψη πρώτων βοηθειών σε έκτακτες ανάγκες, για το «Ψυχόδραμα» καθώς και το «Πένθος – Διαζύγιο»

Την πρώτη ημέρα των διαλέξεων άνοιξε ο γνωστός Βολιώτης καθηγητής Ιατρικής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νικόλαος Ζούμπος ενώ η θεματολογία που ανέπτυξε και στα δύο τμήματα ήταν η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση καθώς και η πρόληψη στην Αιματολογία .

Επόμενος ομιλητής την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου θα είναι ο κ. Γεωργούλας Στράτος, Επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που θα αναπτύξει το θέμα «Η εξέλιξη της εγκληματολογικής σκέψης στην πορεία της ανθρωπότητας».

Τέλος όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν και το εξάμηνο από Φεβρουάριο έως Ιούνιο 2012 και το επόμενο Οκτώβριο – Ιανουάριο 2013 μπορούν να επικοινωνούν με το 2421077433, ενώ οι σπουδαστές του α’ εξαμήνου δεν χρειάζεται να κάνουν εκ νέου εγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger