Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κρύο, βροχές και χιόνια…στη Μαγνησία


Κρύο, βροχές και χιόνια…στη ΜαγνησίαΓια κρύο, βροχές και χιόνια στο μέσον της εβδομάδας προειδοποιεί ο ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης στη Μαγνησία.
Πιο συγκεκριμένα για την Τρίτη, αναμένονται λίγες τοπικές συννεφιές, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…11 οC.

Την Τετάρτη, αναμένονται λίγες τοπικές συννεφιές, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05…10 οC.

Οι ενδείξεις για τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι για την Πέμπτη αναμένονται αρχικά συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Προοδευτικά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί ως προς τα φαινόμενα, κυρίως στις δυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί. Η θερμοκρασία αμετάβλητη ( η ανώτερη 04-06 0C).Ανάλογες οι καιρικές συνθήκες και την Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger