Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νέα συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλυβουργία


Νέα συγκέντρωση προγραμματίζει το ΠΑΜΕ έξω από τη Χαλυβουργία Βόλου, αύριο Τρίτη, στη 1 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, που έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Μετάλλου, στο πλαίσιο συμπαράστασης των απεργών της Χαλυβουργίας Ασπρόπυργου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεργατικού Μετώπου «την Πέμπτη 12 Γενάρη, δόθηκε και κερδήθηκε μια μεγάλη μάχη! Η επιτυχία της απεργίας που κήρυξε το Συνδικάτο στον κλάδο του Μετάλλου, έχει ταρακουνήσει, τόσο την εργοδοσία όσο και τους πληρωμένους υπαλλήλους της, εντός και εκτός του συνδικαλιστικού κινήματος»!
Το ΠΑΜΕ καταφέρεται εναντίον της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη, διότι «ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου Βιομηχανιών στην τοπική κοινωνία, να μη μείνει αμέτοχη».
Επισημαίνει δε ότι κλιμακώνει τον αγώνα και την πάλη και καλεί τους πολίτες να ορθώσουν τείχος αντίστασης. «Πυκνώνουμε τις γραμμές του οργανωμένου ταξικού κινήματος που αμφισβητεί τις επιλογές της συγκυβέρνησης, θα εμποδίζει την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων, θα ανατρέπει όσα έχουν ήδη παρθεί. Ένα κίνημα που θα ανοίγει δρόμο στην εργατική λαϊκή αντεπίθεση ώστε να πάρουμε στα χέρια μας τον πλούτο που παράγουμε και μας ανήκει», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger