Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
20120120-223056.jpgΓράφει ο Αγανακτισμένος Πολίτης
​Από τα σημερινά δελτία ειδήσεων φαίνεται ότι οι «νταβατζήδες»απέβαλαν και το φύλλο συκής, αν τους απέμεινε και όσο τους απέμεινε. Καθένας πλέον ξέρει ότι αποκαλύφθηκε πλήρως ο ρόλος τους και στην πτώση του Κώστα Καραμανλή και στην άνοδο του Γιώργου Παπανδρέου. Και ο πλέον δύσπιστος ουδεμία πια αμφιβολία έχει. Ας το δούμε:
​Για φανταστείτε, αγαπητοί αναγνώστες του Olympia, τι θα γινόταν αν εισαγγελείς είχαν τέτοια στοιχεία και είχαν προβεί σε τέτοιες ενέργειες εναντίον του Κώστα Καραμανλή και των υπουργών του!! Το πρώτο πράγμα που θα έλεγαν οι «νταβατζήδες» θα ήταν: «Κάτω τα χέρα από τους έντιμους Δικαστές. Αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους και να στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο τους ενόχους»!!! Αυτά δεν θα έλεγαν οι «νταβατζήδες» και τα δημοσιογραφικά τσιράκια και γιουσουφάκια τους; Ναι ή όχι; Αμφιβάλλετε;
​Θυμηθείτε λοιπόν π.χ. τι έγινε και με το δήθεν «σκάνδαλο» των ομολόγων και με το επίσης δήθεν «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου. Θυμηθείτε τις επιθέσεις τους εναντίον οιουδήποτε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger