Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τραμπούκικη επίθεση εναντίον της ΠΕΚΟΠ στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Από την εφημερίδα ΔΡΑΣΗ
Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμούς από σεκιουριτάδες και μπράβους της εταιρείας ΦΑΣΜΑ δέχτηκαν συνδικαλίστριες της ΠΕΚΟΠ και αλληλέγγυοι σε εξόρμηση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας που έκαναν σήμερα στο νοσοκομείο Γεννηματά.
Μάλιστα, κάλεσαν και την αστυνομία στο νοσοκομείο για να τους συμπαρασταθεί στο έργο της παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης, σε έναν, υποτίθεται, δημόσιο χώρο.


Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει και την καθαριότητα του νοσοκομείου, απασχολώντας με συνθήκες εργασιακής δουλείας και σε κλίμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας τις καθαρίστριες που καθαρίζουν το νοσοκομείο.
Οι σεκιουριτάδες και οι μπράβοι της εταιρείας, προφανώς, στα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν και την "προστασία" των εργαζομένων τους από συνδικαλιστικές "οχλήσεις" και αγωνιστικά "ζιζάνια", τρομοκρατώντας τις εργαζόμενες και εμποδίζοντας τη συνενόηση μεταξύ τους και με τα σωματείας τους.
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από την παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε στη διοίκηση του νοσοκομείου, όπου απαιτήθηκε να μπει τέρμα σε αυτό το καθεστώς. Ο πρόεδρος του νοσοκομείου στην ουσία παραδέχεται ότι η εταιρεία λειτουργεί (με την ανοχή ποιών άραγε;) ως "κράτος εν κράτει".

Δεν θα θρηνήσουμε άλλες Κούνεβα - Αυτό το καθεστώς θα ανατραπεί

Κανείς μόνος του απέναντι στα αφεντικά - Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας
Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!
ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (κάντε κλικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger