Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 26 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 26 Ιανουαρίου Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 26 Ιανουαρίου  και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 8, 17, ή 26 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 26. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 8, 17, ή 26 οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους).
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 26. (8, 17, 26). Είσαι ικανός επιχειρηματίας και μπορείς να χειρίζεσαι χρήματα και μεγάλα εγχειρήματα με  αριστοτεχνικό τρόπο και θέλεις να πετύχεις στη ζωή αποκτώντας κυρίως υλικά πλούτη. Είσαι φιλόδοξος, γεμάτος σιγουριά και κύρος, ενώ οι άλλοι μπορεί να πτοούνται από τη δύναμη σου. Φυσικά θέλεις να είσαι το αφεντικό στις περισσότερες καταστάσεις - ακόμα και στο γάμο σου ή στις προσωπικές σου σχέσεις.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 26 Ιανουαρίου: Είσαι πρακτικός, υπεύθυνος, και έχεις καλό επιχειρηματικό πνεύμα. Αγαπάς την οικογένεια και στηρίζεις τους γύρω σου, αν και πρέπει να μάθεις να είσαι πηγή δύναμης για τους άλλους, χωρίς να παίρνεις τον έλεγχο της κατάστασης.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 26 Ιανουαρίου) Χρονιά της προσωπικής μεταβατικής περιόδου. Εποχή αλλαγής (αλλαγή στη νοοτροπία, στη δουλειά, στην κατοικία ,στην κατεύθυνση). Τα ταξίδια είναι θετικά αυτή τη χρονιά και μπορεί να κάνεις πολλά. Έτος για να ρισκάρεις. Χρησιμοποίησε τη χρονιά αυτή ,για να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, είναι η κατάλληλη εποχή για να μετακομίσεις, να αλλάξεις δουλειά ή καριέρα, ή ακόμη να δοκιμάσεις μη συμβατικά πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ ως τώρα.
Είναι καιρός να ακολουθήσεις την περιέργειά σου, λαμβάνοντας υπόψιν σου ότι, αν δεν αφιερώσεις χρόνο φέτος για να ερευνήσεις καινούργια πράγματα που σε ενδιαφέρουν, θα περάσουν άλλα 9 χρόνια μέχρι να αφιερώσεις έναν ολόκληρο χρόνο σε αυτή την ενέργεια.
Μπορεί να αρχίσει άσχημα, αλλά γενικά τελειώνει καλά, κι όσο χειρότερη η αρχή ,τόσο καλύτερο το τέλος. Το προσωπικό σου έτος φέτος, φέρνει συχνά μια ριζική αλλαγή του πεπρωμένου. Είναι μία αλλαγή που έρχεται απρόοπτη και απρόσκλητη, τόσο που μπορεί να καταπλήξει με τον ξαφνικό της χαρακτήρα. Μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια. Μπορεί να τα δεις να ανατρέπονται.
Το σεξαπίλ σου θα είναι δυνατότερο, και θα έχεις ευκαιρίες να βρεις αισθηματικές περιπέτειες αν το θέλεις. Θα τελειώσουν με κάπως θυελλώδη τρόπο, ή απρόοπτα. Προσοχή στις αισθηματικές υποθέσεις. Εύκολα μπορεί να φτάσουν σε κρίση ή να γίνουν αφορμή για καυγάδες και διχόνοιες. Αν μπορέσεις να αποφύγεις τον οριστικό χωρισμό, η συμφιλίωση θα έρθει την επόμενη χρονιά.

Διατήρησε την σωστή σου κρίση, πέρα από κάθε απρόοπτο ενδεχόμενο. Εκμεταλλεύσου  την επιθυμία σου για νεωτερισμούς ,ώστε να κάνεις έγκαιρα τις ευνοϊκές αλλαγές. Μην αφήνεις την ανυπομονησία να σε κυριεύει και μην ενεργείς απερίσκεπτα.
Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Ιανουαρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 26 Ιανουαρίου) Θα έχεις μια αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης. Φροντίδα για την οικογένεια, θα ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα, ή επισκέψεις σε συγγενείς.  Θα θέλεις να μείνεις στο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Θα τριγυρίζεις στο σπίτι κάνοντας οικιακές δουλειές. Κατάλληλος μήνας να παντρευτείς ή να ξεκινήσεις τις διατυπώσεις, για ένα διαζύγιο. Περίοδος τυχερή, για κάθε είδους σχέση.
Θα μπορέσουν να ανανεωθούν φιλίες που παραμελήθηκαν πολύν καιρό, να ενισχυθούν αξιόλογες γνωριμίες, για να γίνουν χρήσιμες συναντήσεις σε νέο περιβάλλον. Καλλιέργησε τα προσωπικά σου ταλέντα: ζωγραφική, μουσική, κάθε τι που μπορεί να διεγείρει το νου σου. Κάποια ελαφρότητα στη σκέψη μπορεί να σε κάνει να αναβάλεις ή να αποφύγεις ορισμένες υποχρεώσεις που, αντίθετα, πρέπει ν’ αντιμετωπισθούν. Εξάλλου απόφυγε  στάσεις πολύ οπισθοδρομικές ή συντηρητικές, κι εκτίμησε τους νεωτερισμούς έστω κι αν είναι κάπως υπερβολικοί.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:rentzi.iro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger