Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Από σήμερα Δευτέρα η ΔΕΗ θα προσπαθήσει να εκτελέσει τις πρώτες 20.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω άρνησης πληρωμής των λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν το χαράτσι για τα σπίτια.


Image scaled down
Από σήμερα Δευτέρα 16/1 η ΔΕΗ θα προσπαθήσει να εκτελέσει τις πρώτες 20.000 εντολές διακοπής ρεύματος λόγω άρνησης πληρωμής των λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν το χαράτσι για τα σπίτια. Η ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ  http://www.genop.gr/ με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της τεχνικούς να αρνηθούν την εκτέλεση των εντολών διακοπής και τους προτρέπει μαζί με κάθε συλλογικότητα που αντιστέκεται στην επιβολή του χαρατσιού να οργανώσουν ομάδες αλληλεγγύης και περιφρούρησης προκειμένου να εμποδίσουν ιδιώτες εργολάβους που θα προσπαθήσουν, πιθανόν, να εκτελέσουν τα «εντάλματα».
Από τα στοιχεία που έχει δώσει η ΔΕΗ στη δημοσιότητα 1.500.000 λογαριασμοί δεν έχουν πληρωθεί. Στους 250.000 από αυτούς έχει παρέλθει και το όριο των 80 ημερών που είχε ανακοινωθεί για την έκδοση εντολής διακοπής. Έχουν εκδοθεί 50.000 αντίστοιχες εντολές.
Το χαράτσι δεν πρέπει να πληρωθεί. Δεν πρέπει να πληρωθεί από κανέναν, έχει δεν έχει, επειδή είναι κλοπή! Δεν πρέπει να πληρωθεί γιατί αυτή η άρνηση τους ανατρέπει. Η ανατροπή τους είναι ο μοναδικός μας δρόμος για την ελευθερία.
Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» θα είμαστε καθημερινά στους δρόμους. Συμμετέχουμε σε όλες τις ανοιχτές συνελεύσεις, τις συλλογικότητες και τις ομάδες αλληλεγγύης /περιφρούρησης. Κανένας εργολάβος δεν θα τολμήσει να κόψει το ρεύμα σε κανέναν.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

www.denplirono.info

www.denplirono.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger