Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΊΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ,
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΡΊΨΑΤΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Είναι η παραλία των γυμνιστών στην ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΥΜΝΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΕΛΑΝΙΟ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

Αυτοδιαψεύστηκε για τα περί «κοπάνας» ο Χαρ. Τσαμπάζης

Αρνήθηκε τα πάντα σε σύσκεψη με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Βόλου

«Στροφή» 180 μοιρών, φέρεται να έκανε χθες ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Βόλου, αναφορικά με όσα είχε καταγγείλει προ ημερών στο «Ράδιο Ένα» για «κοπάνες» εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, μετά και την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας που του ζήτησαν έγγραφη ανάκληση των όσων είχε καταγγείλει.


Σε γενική συνέλευση των εργαζομένων στο πράσινο που συγκάλεσε χθες ο κ. Τσαμπάζης, παρουσία και μελών της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, διέψευσε ότι κατήγγειλε οτιδήποτε γράφτηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον τύπο για «κοπάνες» εργαζομένων και για «λευκή απεργία», εξήρε το έργο των εργαζομένων που παρά το γεγονός ότι είναι λίγοι, παλεύουν για να φροντίσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα πρασίνου, ενώ έκανε λόγο για σκοπιμότητες όσων δημοσιοποίησαν δύο περιστατικά για «κοπάνα» εργαζομένων, που σύμφωνα με τον ίδιο είχαν συμβεί ενάμισι μήνα πριν και είχαν αντιμετωπιστεί από τους προϊσταμένους της υπηρεσίας, έπειτα από όχληση του ίδιου.


Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ντίνα Φώτου δήλωσε μη ικανοποιημένη από τη διάψευση του κ. Τσαμπάζη.


«Για την ώρα μένουμε σε αυτά που ισχυρίστηκε ο αντιδήμαρχος και τονίζουμε ότι όλοι πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ενώ αν διαπιστώνονται περιστατικά μη σωστής τέλεσης καθηκόντων κάποιων, να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον υπαλληλικό κώδικα και όχι με δημοσιοποίησή τους στον Τύπο», ήταν η δήλωση της προέδρου των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Η ανακοίνωση
των εργαζομένων
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ, σε ανακοίνωσή του το περασμένο Σάββατο τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «δεν δεχόμαστε τους άστοχους και αβασάνιστους χαρακτηρισμούς του αντιδημάρχου καθαριότητας, που θίγει και συκοφαντεί άμεσα και δημόσια τους εργαζόμενους, οι οποίοι, με σοβαρές ελλείψεις σε μέσα, υλικό και ανθρώπινο δυναμικό και κάτω από αντίξοες συνθήκες, διεκπεραιώνουν καθημερινά τις εργασιακές τους υποχρεώσεις.


Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι η συνεχιζόμενη επίθεση από τη Δημοτική Αρχή (προηγήθηκαν Πολεοδομία, Κοιμητήριο, Καθαριότητα), είναι απαράδεκτη και στρέφεται εναντίον του συνόλου των εργαζομένων, με στόχο τη συκοφάντηση και την απαξίωσή τους στα μάτια του κόσμου, χωρίς να εξυπηρετείται σε τίποτα το δημόσιο συμφέρον.
ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ 

ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ Η ΞΕΣΗΚΏΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ..


ΤΟ SKOPELOSNEWS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΩΡΑ

Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης καύσωνα από την Αντιπεριφέρεια Λάρισας


Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα ανακοίνωσε η Αντιπεριφέρεια Λάρισας (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας) με σκοπό να την ενημέρωση των πολιτών προκειμένου να προστατευτούν. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, είναι δυνατόν να δημιουργηθούν συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών ακόμα και καύσωνας, ιδιαίτερα στις πόλεις, που το φαινόμενο επιτείνεται από την ρύπανση του περιβάλλοντος, Όταν η θερμοκρασία ξεπεράσει ορισμένα όρια με τη συνέργια διαφόρων άλλων παραγόντων όπως (υγρασία, άπνοια κ.α.), είναι δυνατόν να έχουμε δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία μας, που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στο θάνατο. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι αυτός της θερμοπληξίας.
Τα πρώτα συμπτώματα που μπορούν να εμφανιστούν με την αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από το επιθυμητό όριο είναι:
έντονη δίψα, ξηρότητα του στόματος και του δέρματος, ατονία, έντονος πονοκέφαλος, καταβολή, τάση για λιποθυμία, πτώση της αρτηριακής πίεσης, ναυτία, εμετοί ταχυπαλμία. Στις σοβαρότερες περιπτώσεις (θερμοπληξία) έχουμε αυξημένη θερμοκρασία του σώματος έως 40ο βαθμούς, εμετούς, σπασμούς, διάρροια, διαταραχή της πηκτικότητας του αίματος, απουσία εφίδρωσης. Σοβαρός είναι ο κίνδυνος της εμφάνισης εμφράγματος του μυοκαρδίου. Σε ακόμη βαρύτερες καταστάσεις ο ασθενής μπορεί να εμφανίσει κωματώδη κατάσταση και θάνατο.
Στα άτομα που παρουσιάζουν τα παραπάνω συμπτώματα και μέχρι να μεταφερθούν όσο το δυνατόν συντομότερα στα πλησιέστερα νοσηλευτικά ιδρύματα πρέπει να γίνει:
· μεταφορά σε σκιερό μέρος-αφαίρεση ρούχων,
· προσπάθεια μείωσης της θερμοκρασίας του σώματος με τοποθέτηση παγοκύστεων ή κρύων επιθεμάτων στο πρόσωπο, μασχάλες, βουβώνες, κλπ. ,
· εντριβές των άκρων με κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω για την βελτίωση της κυκλοφορίας,
· χορήγηση άφθονων υγρών με μικρές ποσότητες αλατιού .Προληπτικά μέτρα
1. Η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και να προτιμάμε σκιερά και δροσερά μέρη.
2. Η αποφυγή βαριάς σωματικής εργασίας κάτω από ηλιακή ακτινοβολία., ιδιαίτερα σε μέρη που μαζί με την υψηλή θερμοκρασία υπάρχει και πολύ υγρασία,
3. Η χρησιμοποίηση ανοιχτόχρωμων και ευρύχωρων ενδυμάτων καπέλων και σκουρόχρωμων γυαλιών.
4. Η κατανάλωση άφθονων υγρών, κυρίως νερού, φυσικών χυμών και φρούτων.
5. Η αποφυγή αναψυκτικών και οινοπνευματωδών ποτών.
6. Η διατροφή να περιλαμβάνει συχνά μικρά ελαφρά γεύματα, κυρίως λαχανικά και φρούτα πάσης φύσεως και περιορισμό των λιπαρών ουσιών.
7. Συχνή ενυδάτωση του δέρματος άφθονο δροσερό νερό.
8. Οι χώροι εργασίας και τα διάφορα ιδρύματα πρέπει να διαθέτουν κλιματιστικά μηχανήματα ή απλούς ανεμιστήρες.

Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις καλούμενες ομάδες υψηλού κινδύνου, που είναι:

1. Τα μικρά παιδιά τα βρέφη και κυρίως τα νεογνά (να ντύνονται ελαφρά με ελεύθερα τα άκρα, και να χορηγούνται εκτός το γάλα επιπλέον υγρά).
2. Τα κατακεκλιμένα άτομα και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
3. Τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.
4. Τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα όπως: καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες, πνευμονοπάθειες, ηπατοπάθειες, σακχαρώδη διαβήτη κ.α.
Όσοι κάνουν χρήση διουρητικών, αντιχολινεργικών, ψυχοφαρμάκων, αντισυλληπτικών, ορμονούχων σκευασμάτων συμπεριλαμβανομένης και της ινσουλίνης και των αντιδιαβητικών δισκίων, κατά την περίοδο των υψηλών θερμοκρασιών θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό για ενδεχόμενη ελάττωση της δοσολογίας.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι, την 13/07/2011 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:


Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι, την 13/07/2011 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1. Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
2. Ψήφιση πιστώσεων.
3. Αποδοχή της υπ. αριθ.4/2011 μελάτης της Τεχνικής Υπηρεσίας (Υπηρεσία Λοιπών Ενοτήτων πλην Δήμου Βόλου) για το έργο «διάνοιξη δημοτικής οδού στην θέση «Καλαμάκι» Ν.Σκιάθου».
4. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού.
5.΄Εγκριση πρακτικών επιτροπής φορολογικών διαφορών Δήμου Σκιάθου (εξ αναβολής της 15ης Συνεδρίασης).
6. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης για χωροθέτηση προβλήτας πρόσδεσης αλιευτικών σκαφών.
7. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων εισπραχθέντων χρηματικών ποσών.
8. Λήψη απόφασης σχετικά με την υπαγωγή των οφειλετών του Δήμου Σκιάθου στην ρύθμιση του αρθ. 54 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ Α/138/16-6-2011).
9. Συμμετοχή του Δήμου στην ημερίδα ενημέρωσης σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των νέων ΝΠΔΔ και των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των Δήμων που διοργανώνει η Ε.Ε.Τ.Α.Α ΑΕ.
10. Λήψη απόφασης σχετικά με διαμαρτυρία και πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.
11. Λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση των ΑΦΩΝ Ι.ΧΩΤΟΥ Ε.Π.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ για μετατόπιση δρόμου.
12. Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης (αρθ.70 παρ. 1 Ν.3852/2010).
13. Συγκρότηση Επιτροπής διάνοιξης-μετατόπισης αγροτικών δρόμων.
14. Συγκρότηση Επιτροπής καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος- κοινοχρήστων χώρων οδών – πλατειών και πεζοδρομίων.
15. Συγκρότηση Επιτροπής για την αξιολόγηση και καταστροφή αχρήστων αντικειμένων του Δήμου προς καταστροφή.
16. Συγκρότηση Επιτροπής εισήγησης ονοματοδοσίας οδών και πλατιών του Δήμου Σκιάθου προς την επιτροπή του αρθ.8 του Ν.3463/2006.
17. Συγκρότηση Επιτροπής κυκλοφοριακών θεμάτων.
18. Συγκρότηση Επιτροπής περιβαλλοντικής προστασίας και περιβάλλοντος.
19. Συγκρότηση Επιτροπής κληροδοτημάτων.
20. Συγκρότηση Επιτροπής κανονιστικών διατάξεων.
21. Συγκρότηση Επιτροπής αιγιαλού και παραλιών.
22. Οικονομική ενίσχυση Α.Ο. (ποδοσφαίρου) Σκιάθου και Γ.Σ. (μπάσκετ) Σκιάθου.

Ο Καραμανλής με μαγιό ΑΠΑΠΑ

Φέτος έκανα το πιο καταπληκτικότερο μαύρισμα της ζωής μου: Είμαι κατάμαυρος στο κεφάλι, σχετικά μαύρος σε χέρια και πόδια, άσπρος στο σημείο που καλύπτεται από την αμάνικη φανέλα και κάτασπρος σαν πανί στο σημείο που καλύπτεται από τη βερμούδα. Με λίγα λόγια, απέκτησα το μαύρισμα του χτίστη. Δεν έκανα πολλά μπάνια ακόμα, αλλά έχω ξεσκιστεί να πηγαίνω για τρεξιματάκι κάθε μέρα. Και την πάτησα…

Στόχος μου είναι ν'αποκτήσω το περσινό μαύρισμα του Καραμανλή. Στην περίπτωσή μου πρέπει να προσέχω περισσότερο λόγω φακίδων, αλλά έχω αποφασίσει να συνδυάσω το σμιλευμένο μου κορμί με το ανάλογο χρώμα.

Όσο για τον πρώην καταλληλότερο, αυτός έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να γίνει μελανούρι και πάλι. Και δε χρονοτριβεί. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» σάς έχει σήμερα το meme του Καραμανλή με το μαγιό. (Η συγκεκριμένη στήλη ίσως γίνει μόνιμη):


ΥΓ. Η παρούσα γωνιά του dr.SeenG έκλεισε ένα χρόνο ζωής. Να τη χαίρομαι!

Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

--
Ανάρτηση Από τον/την dr.SeenG

ΑΠΑΠΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ?


ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ?

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ


ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΊ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΌΒΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΌ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΆΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΈ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΎΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΙΌΤΙ ΜΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΚΎΡΩΣΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΌΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΤΗΣ 10 ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΊ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 

Μπλόκο από οπαδούς της Λάρισας στην εθνική οδό

Μπλόκο και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού, στον κόμβο Νίκαιας, πραγματοποιούν οι οπαδοί της Λάρισας.
Με την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης στο AEL FC Arena, οι φίλοι του θεσσαλικού συγκροτήματος βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού, κλείνοντας και τα δύο ρεύματά της, διαμαρτυρόμενοι για τη σημερινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας, να επικυρώσει το βαθμολογικό πίνακα της σεζόν 2010/11. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Ξεβρακώνουν τους επιβάτες τα κυλικεία του Blue Star...

Δυο καφεδες ελληνικους 6,50 ευρω. Δυο κρεβατια σε καμπινα 135 ευρω.
Όταν λεμε ξεβρακωμα το εννοουμε.
Αναγνωστης που ταξιδευει αυτη την στιγμη με πλοιο της γραμμης για τα Δωδεκανησα μας εστειλε την αποδειξη του κυλικειου στο πλοιο blue star. Δυο καφεδες ελληνικους 6,50 ευρω. Επισης 135 ευρω κοστιζουν τα δυο κρεβατια σε καμπινα. Μιλαμε για μεγαλη απατη οι τυποι…

Το κρατος τι κανει;
http://dimotikosafari.blogspot.com

Πνιγμος στον Βόλο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Βόλου, μπροστά από ξενοδοχείο, 86χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκροψία-νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Νέα προσπάθεια φίμωσης εναντίον του Βολιώτη δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη

Την πόρτα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης καλείται να περάσει αύριο, Τρίτη, γι' άλλη μία φορά ο γνωστός Βολιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης, για αποκαλύψεις και σχόλια που έκανε στην καθημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή "Όλα στη φόρα", που μεταδίδεται από τον βολιώτικο ραδιοφωνικό σταθμό Μαρκονι 96,1 F.M.

Αυτή την φορά την καταγγελία εναντίον του....
έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Πέτρος Σούρλας, ο οποίος παρουσιάζεται θιγμένος μετά τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου, ο οποίος τον κατήγγειλε για τους εδώ και έτη συνεχείς διορισμούς του.


Ο Πέτρος Σούρλας, γνώριμο κομματικό στέλεχος στην περιοχή, πράγματι επί σειρά πολλών ετών διορισμένος σε διάφορες θέσεις, ως γνήσιο γαλάζιο παιδί, απολαμβάνει εδώ και έτη την κομματική ομπρέλα, η οποία μάλιστα πολλές φορές "χρύσωσε" με υπέρογκα ποσά το οικογενειακό του ταμείο, σε σημείο μάλιστα υπερ-προκλητικό έναντι της τοπικής κοινωνίας του Βόλου, με τους χιλιάδες άνεργους νέους, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.

http://voliotaki.blogspot.com/

ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

 Origin Time
Monday, 11 July 2011, 16:50:41 UTC
 Magnitude
M 3.3
 Latitude
39.14°N
 Longitude
24.55°E
 Depth
10 km
 Region
Aegean Sea
 Distances
26 km N of Skyros
105 km SW of Limnos
147 km NNE of Athina
 # of Arrivals 23
 Location Type Automatic

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου