Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

«Κάτω τα χέρια από τα ενημερωτικά blogs»

Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου καταφέρεται σκληρά ενάντια στις διαφαινόμενες προθέσεις της κυβέρνησης για δημιουργία ειδικής νομοθεσίας στην blogοσφαιρα, τονίζοντας ότι μόνο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τολμούσαν να θίξουν τη δημοκρατία του διαδικτύου.






Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Δ.


Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου σχετικώς με τα δρομολογούμενα από τη Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, περί κατασκευής ειδικού φιμωτικού Νόμου κατά των ελευθερολαλούντων blogs... έχει να επισημάνει τα εξής:


1) Πρόκειται περί νέας φαιδρότητας αποχαμένων κυβερνητικών και των όσων ιδιωνύμως κρύπτονται πίσω από το πλάνο ελέγχου της ελευθερολαλιάς ιδίως του ενημερωτικού-ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΥ blogging.
2) Oι προβαλλόμενοι ισχυρισμοί αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, σοβαρότερης εκείνης που μας προέκυψε με το υποτελικό Μνημόνειο. Η κυβέρνηση των κλόουν σχοινοβατεί οραματιζόμενη ... προστασία των λαμόγιων τέκνων της από την κριτική του μπλογκερ. Πρωτοτυπεί παγκοσμίως... διότι ουδείς-πλην ολοκληρωτικών καθεστώτων, τόλμησε να θίξει τη δημοκρατία του διαδικτύου. Θα το αντιληφθεί συντόμως... αν υποτεθεί ότι τα υποτακτικά της τολμήσουν να ψηφίσουν Νόμο που εξυπηρετεί λαμόγια και βρώμικους. Και να μη λησμονεί:

Η πρώτη δύναμη ενημέρωσης είναι οι συντάκτες των ενημερωτικών σελίδων, που έχουν δώσει δείγματα σοβαρής γραφής στα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, θλίβεται απείρως διότι άφρονες τινες φαντάστηκαν να βάλλουν χέρι στην ελευθεροτυπία του διαδικτύου, να κοσμήσουν την ΑΝΌΗΤΗ απόπειρά τους με νομικό μανδύα... αλλά ποιοί; Οι αποδεδειγμένα συνεχώς παρανομούντες και βισσοδομούντες κατά πάσης εννοίας νομιμότητας;
Κάτω τα χέρια από τα ενημερωτικά μπλογκς και τους συντάκτες τους.



Για την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ



Π.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, Πρόεδρος - Κώστας Τζαννάκης, Γεν. Γραμματέας

http://spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger