Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ετοιμάζουν πατέντα "φακελώματος" στο διαδίκτυο με blog-νόμο!

Ενα βήμα πριν την Τουρκία ...που έκλεισε  σε μια νύχτα όλα τα blog και τo blogger της Google και η Ελλάδα! Αλλά επειδή δεν είμαστε,  ακόμα, Τουρκία ...φαίνεται οτι βρήκαν άλλη πατέντα. Και αυτό όταν η Ελλάδα έχει μπει στην "λίστα" υψηλού επιχειρηματικού κινδύνου των εταιριών του διαδικτύου για επενδύσεις εξαιτίας ,....
της έλλειψης νομοθετικού πλαισίου, πολιτικού επενδυτικού σχεδιασμού από την πολιτεία ,διαπλεκόμενων συμφερόντων , ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού και κακής χρήσης ( προσεχώς θα σας παρουσιάσουμε  ένα σχετικό θέμα )

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "νέα νομοθετικά μέτρα για την λειτουργία των blog προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης των διαχειριστών, αλλά και την άρση του απορρήτου για περισσότερα εγκλήματα απ' όσα επιτρέπει ο νόμος εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ. Παπαϊωάννου, κατά την εμφάνισή του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Όπως είπε με δεδομένη τη θέση του ότι δεν πρέπει να περιοριστεί η ελευθερία έκφρασης, θα περιμένει τις προτάσεις της νέας νομοθετικής επιτροπής που θα συγκροτηθεί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Α. Ράντου."

http://papatzides.blogspot.com/2011/08/blog.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger