Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Νέκρωσε η αγορά του βόλου

Συγκέντρωση στις 10.30 στο Δημαρχείο

Στις 10.30 το πρωί τα δύο Επιμελητήρια και επαγγελματικά σωματεία καλούν τους πολίτες μπροστά στο Δημαρχείο Βόλου για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις εναντίον του Ολυμπιακού.
Όλη η πόλη στέκεται σήμερα δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου, με έμπρακτη απόδειξη την απόφαση να μείνουν κλειστές όλο το 24ωρο όλες οι επιχειρήσεις, καταστήματα, και βιοτεχνίες της περιοχής, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, της απόφασης για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.
Μετά από απόφαση που πήραν προχθές όλοι οι επαγγελματικοί φορείς σε σύσκεψη που έγινε στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, διαμαρτύρονται για το γεγονός, αντιστεκόμενοι σε «μεθοδευμένες αποφάσεις» όπως τόνισαν.
Ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Κώστας Κόγιας δήλωσε στο magnesianews, ότι ένα μεγάλο ποσοστό των καταστημάτων της αγοράς έχουν κλείσει.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου καταστημάτων εστίασης Απόστολος Αθανασός δήλωσε ότι όλες οι καφετέριες στην παραλία είναι κλειστές και τα περισσότερα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.
Πρέπει να δυναμώσουμε τη φωνή μας είπε στο magnesianews, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κώστας Τσέλιος και γι’ αυτό θα κρατήσουμε τα καταστήματά μας κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger