Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ποιος βλάκας ενοχλείτε από την κυριακάτικη λειτουργία στην Σκόπελο από της εκκλησίες?

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ > ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ...ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ!

Τέλος στη χρήση της καμπάνας προτείνει νέα νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση του…«περιβαλλοντικού θορύβου» την οποία έχει ετοιμάσει το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Το νομοσχέδιο, προβλέπει περιορισμό και έλεγχο της έντασης με την οποία χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών.Το έτοιμο σχέδιο ΚΥΑ
(Κοινή Υπουργική Απόφαση), το οποίο είχε ολοκληρώσει η τέως υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, έρχεται να «τακτοποιήσει» θεσμικά αυτό που έχει επισημάνει με πόρισμά του ο «Συνήγορος» του Πολίτη, τις επιπτώσεις δηλαδή του θορύβου από τις καμπάνες για τις οποίες…υπάρχουν διαμετρικά αντίθετες αποφάσεις δικαστηρίων!
Για αυτό το αρμόδιο υπουργείο αποφάσισε να προτείνει μέτρα ώστε να θεσμοθετηθούν οι κατάλληλες αποφάσεις οι οποίες θα διασφαλίζουν την…προστασία του περιβάλλοντος και την τάξη(μας δουλεύουνε κανονικά)!
«Οι υφιστάμενες πολιτικές που αφορούν τον θόρυβο είναι πολύ περιορισμένες στην Ελλάδα. Επί της ουσίας στη χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την ηχορρύπανση. Μόνον“πυροσβεστικά”, δηλαδή εκ των υστέρων, ελήφθησαν όσα μέτρα ελήφθησαν και αυτά με την περιορισμένη αποτελεσματικότητα που είχαν» λέει ο κ. Ρουσέτος Λειβαδάρος, μέλος της Μόνιμης Επιστημονικής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_7375.html#more
πάνε να μας κάνουν και άθεους τώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  ήμαρτον κύριε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger