Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΕΜΠΡΟΣ, ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ …… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


Του Κρίτωνος
Ο άνθρωπος που θέλει τώρα να γυρίσει στο σπιτάκι του, δείχνει φόβο, δείχνει την αδυναμία του και την αποδοχή από μέρους του αυτών των ………. “προσωρινών” αποτελεσμάτων. Είναι σαν το δαρμένο σκυλί που βάζει την ουρά στα σκέλια και ……δρόμο για την φωλίτσα του.
Μία μάχη χάθηκε, σε ένα παιχνίδι, όπου όλη η τράπουλα ήταν σημαδεμένη.
Πόσο πιάνει η Χούντα του Πασοκ σήμερα, πιάνει  ένα; 15% …….. ζήτημα. Όμως η σημαδεμένη τράπουλα, που είναι όλα τα κόμματα της βουλής, κάνουνε πως δεν καταλαβαίνουνε……. και άρα έμμεσα το στηρίζουνε
Το κάθε κόμμα, παίζει τον ρόλο του και κρύβει τα χαρτιά του
Η ΝΔ κρύβεται διότι ακόμα την στηρίζει ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων και επειδή αύριο μπορεί να γίνει κυβέρνηση, “αυτοί” που την πατρονάρουν, δεν θέλουν να κάψουν αυτό το ατού ………….
Το αντιδημοκρατικό ΚΚΕ που δεν πιστεύει στην δημοκρατία και που με αυτή του την στάση δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβέρνηση, αποτελεί το στήριγμα στο 2πολο που εναλάσσεται στην διακυβέρνηση της χώρας. Το ΚΚΕ σε αυτό τον θίασο είναι  βασικός πιλώνας στήριξης της κοινοβουλευτικής αυτής ολιγαρχίας,  διότι παίζοντας αυτό τον “αντιδημοκρατικό” ρόλο δίνει την τροφή-στήριγμα, ώστε να διαιωνίζεται η κακοστημένη αυτή θεατρική παράσταση, έχοντας απέναντί του, τους “υπέρμαχους” της δημοκρατίας ….. το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ……………..
Για τους λοιπούς, έχομε το “αριστερό” ΣΥΡΙΖΑ και το “ακροδεξιό” ΛΑΟΣ, να παίζουνε ρόλους παραπλήσιους με το ΚΚΕ.
Ολον αυτό τον θίασο τον στηρίζει, η διάτρητη δικαιοσύνη, η “τυφλή” δικαιοσύνη που όμως δεν είναι καθόλου τυφλή, αλλά είναι “ανοιχτομάτισσα” ………….. αλλά προς ίδιον όφελος
Αυτός είναι ο κακοστημένος θίασος της Μεταπολίτευσης.
Μιά μάχη χάθηκε, σε ένα κακοστημένο μάλιστα αγώνα, σε μιά σημαδεμένη τράπουλα.
Ο “κύριος” Παπουτσής εξέθεσε για άλλη μια φορά στα μάτια του κόσμου, τα παιδιά των 700 Ευρώ …….. τα ΜΑΤ
Τρέμουνε τον κόσμο, γιαυτό και ο “κύριος” Παπουτσής έβαλε στο στόμα και έδειξε με το δάκτυλο τους αγανακτισμένους …. ως υπαίτιους.
Τραγικός, τι να σεβασθείς πιά από τους αναξιόπιστους Παπουτσήδες, τώρα πια και η κυρά Κατίνα της γειτονάς ΄ξέρει για τους μπαχαλάκηδες και μπορεί να μιλήσει για το “παιχνίδι” που κάνουνε η μπαχαλάκηδες με τα ΜΑΤ ……….. κάποτε,  τετοιου είδους σενάρια φαντάζανε σαν ακραία σεναριολογία και ήτανε ……….. επτασφράγιστα μυστικά, τώρα όμως? ….
Το ότι η χούντα αυτή “παίζει” τα  ατού της τόσο απροκάλυπτα τώρα πιά, αυτό μπορούμε να το εκλάβουμε ή σαν στοιχείο δύναμης ή σαν στοιχείο αδυναμίας.
Το πιθανολογούμενο 15% και η “αγάπη” του κόσμου για το Πασοκ, μόνο στοιχείο δύναμης δεν είναι.
Επομένως αυτή η δικτατορική κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να παίξει τα τελευταία της χαρτιά από ΑΔΥΝΑΜΙΑ και όχι από την πλευρά  της δύναμης της επιλογής.
Ο κάθε ένας άνθρωπος που προστίθεται στον κόσμο της πλατείας είναι άλλο ένα χαστούκι για την παραπαίουσα αυτή κυβέρνηση.
Ο κόσμος που πάει στην πλατεία δείχνει  θέληση, υψηλό πατριωτικό φρόνημα και πίστη για την τελική νίκη.
Και αν χαθούν κάποιες μάχες ακόμα, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι μόνο η τελειωτική νίκη, που θα τους τελειώσει και θα φέρει το τέλος της μεταπολίτευσης.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ
http://olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger