Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ




 ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ:

"Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται επισκέψεις του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα και του Εντεταλμένου Συμβούλου, Φίλιππου Χήρα, σε Σκόπελο και Αλόννησο."

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, παρευρέθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου, που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 20:00 το απόγευμα. Το πρωί της επόμενης μέρας, Πέμπτη 14 Ιουλίου, ο κ.Κοπάνας  έπρεπε να είναι παρών σε προγραμματισμένη εδώ και καιρό σύσκεψη στη Λάρισα, ενώ το απόγευμα, έπρεπε να παραστεί σε Περιφερειακό συμβούλιο. Αντιλαμβάνεστε  πως δεν παρέμεινε στο νησί της Σκιάθου παρά μόνο για λίγες ώρες και δυστυχώς δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου για επίσκεψη στα υπόλοιπα νησιά. Όπως ενημερώσαμε μέσα από Δελτία Τύπου, ήδη έχουν προγραμματιστεί περιοδείες σε όλα τα νησιά.
ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΥΡΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ  ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΚΙΑΘΟ ΦΤΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger