Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Την πρώτη του επίσκεψη στη Λάρισα, ως Αντιπεριφερειάρχης Β.Σποράδων, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Η ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΕΕΕΕΕ

Ξεκίνησε τις πρώτες επαφές ο νέος Αντιπεριφερειάρχης

Γραφεία σε Λάρισα και Βόλο για τον Αργύρη Κοπάνα




Την πρώτη του επίσκεψη στη Λάρισα, ως Αντιπεριφερειάρχης Β.Σποράδων, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Οικονομίας και Προστασίας του Καταναλωτή, πραγματοποίησε την Παρασκευή 1η Ιουλίου, ο Αργ. Κοπάνας.


Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την αναζήτηση χώρου, όπου θα στεγαστεί η συγκεκριμένη Θεματική Αντιπεριφέρεια, αλλά και μια πρώτη επαφή με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί εφ' όλης της ύλης. Ο κ. Κοπάνας ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους, ζητώντας την καθημερινή του ενημέρωση από την πλευρά τους, ενώ ευχήθηκε να χτίσουν μια γόνιμη συνεργασία που θα αποφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της Θεσσαλίας, για την ίδια τη Θεσσαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη περίοδο, ο Αντιπεριφερειάρχης, ετοιμάζει το γραφείο του και στο Βόλο, ώστε να μπορούν το ίδιο εύκολο οι Βολιώτες πολίτες αλλά και οι κάτοικοι των Βορείων Σποράδων να έρχονται σε επαφή μαζί του για την επίλυση των προβλημάτων. Ο κ. Κοπάνας δέχτηκε επίσης, απ' όλους όσους συνάντησε, συγχαρητήρια για την θέση που ανέλαβε αλλά και τις καλύτερες ευχές όλων με αφορμή την ονομαστική του εορτή.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΈΒΕΤΕ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger