Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Υπάρχει σωτηρία; "Γυμνοί" επιχειρούν οι κομμάντο του Λ.Σ.!







Με ... ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα επιχειρούσαν οι άνδρες της ειδικής ομάδα του Λιμενικού που αναχαίτισε τον "Στολίσκο της Ελευθερίας"! Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του defencenet.gr, η τελευταία φορά που έγινε σοβαρή προμήθεια υλικών και μέσω αυτοπροστασίας για τους άνδρες του Λιμενικού ήταν το ... 2004 στους Ολυμπικαούς Αγώνες.
Από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (το λέμε γιια συντομία αφού έχει αλλάξει και αυτό όνομα τρεις-τέσσερις φορές) περάσαμε στην "δέσμευση" (λέμε, τώρα...) για την μετατροπή του σε Ακτοφυλακή και μετά επανεξετάστηκε και ξανάγινε Λιμενικό και πάει λέγοντας.
Στο μεταξύ τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ... έληξαν (χρόνος ζωής ειδικά των παλιών γιλέκων από κέβλαρ περί τα 5 χρόνια), αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία για το ότι οι άνδρες του Λιμενικού δρουν χωρίς προστασία στο σώμα τους.
Στις επιχειρήσεις που διεξάγονταν την περασμένη εβδομάδα, κατά του αμερικανικού πλοίου «The Audacity of Hope», του καναδέζικου «Tahrir» κι ενός γαλλικού, οι κομμάντος του Λιμενικού δρούσαν "γυμνοί" από προστασία στο σώμα τους. Όλοι μιλούσαν για τον επαγγελματισμό τους και τις σωστές επιχειρησιακά κινήσεις τους, αλλά αγνοούσαν ότι "είχαν βάλει το κεφάλι τους στο ντορβά". Μέχρι να θρηνήσουμε τα πρώτα θύματα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Από τότε τα πάντα έχουν αφεθεί στη τύχη τους, ενώ από το 2009 μετά την κυβερνητική αλλαγή κανείς δεν ξέρει που ανήκει το Λιμενικό αφού μέχρι στιγμής έχει αλλάξει τριες-τέσσερι φορές εποπτεύοντα κρατικό φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger