Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πρόστιμα φωτιά του Λιμεναρχείου σε καταστηματάρχες στην Αγριά του Βόλου




 

Πρόστιμα φωτιά του Λιμεναρχείου σε καταστηματάρχες στην Αγριά του ΒόλουΣυντονίζουν τις ενέργειες τους οι επιχειρηματίες εστίασης της Αγριάς του Βόλου έχοντας την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.



Ανακοίνωση στήριξης των επιχειρηματιών εστίασης στην παραλία της Αγριάς εξέδωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας με αφορμή το γεγονός της αποστολής διοικητικών προστίμων ύψους 1500, ευρώ από το λιμεναρχείο που παράλληλα τους ζητά να απομακρύνουν όλες τις κατασκευές διαφορετικά θα προχωρήσει σε κατεδάφιση.

Στην ανακοίνωση τονίζετε ότι αυτό έρχεται να επιβαρύνει την οικονομική τους κατάσταση που έχει επιδεινωθεί λόγω των επαναλαμβανόμενων φορολογήσεων, της έλλειψης ρευστότητας και τον περιορισμό της κατανάλωσης.

Παράλληλα, καλεί τους συναρμόδιους... φορείς, υπό την πίεση της ανάγκης, να συμβάλλουν με πνεύμα διαλόγου και αλληλοκατανόησης στην άμεση εξεύρεση λύσης, χωρίς να θίγονται οι επιχειρηματίες.

Προς την κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι πρόθυμο να συμβάλλει με τις παρεμβάσεις του στην οριστική επίλυση του προβλήματος και την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger