Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Συσπείρωση μικρομεσαίων επαγγελματιών


Κάλεσμα από τη γραμματεία Μαγνησίας της ΠΑΣΕΒΕ




Την αναγκαιότητα συσπείρωσης των μικρομεσαίων επαγγελματιών και των βιοτεχνών απέναντι στα μέτρα του Μνημονίου τόνισαν χθες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τα μέλη της γραμματείας Μαγνησίας της ΠΑΣΕΒΕ.


Απηύθυναν κάλεσμα στους επαγγελματοβιοτέχνες να βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός μετώπου πάλης που θα συμβάλλει στην αλλαγή των συσχετισμών ενός δρόμου ανάπτυξης και λαϊκής εξουσίας.


Το μέλος της γραμματείας, Όλγα Σταροπούλου, αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα προβλήματα που δημιουργούν στους επαγγελματοβιοτέχνες και τους αυτοαπασχολούμενους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ τα νέα μέτρα που φέρνει το Μεσοπρόθεσμο και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει στόχο να οδηγήσει στη χρεοκοπία μαζί με τους εργαζόμενους και χιλιάδες μικρομάγαζα.

Στο μεταξύ, ευθύνες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ταξί με το άνοιγμα του επαγγέλματος που επιχειρείται από την κυβέρνηση, στο τοπικό Σωματείο “Άγιος Χριστόφορος”, απέδωσε το μέλος της ΠΑΣΕΒΕ, Δημήτρης Αδραχτάς.

Όπως υποστήριξε, με την στάση και την θέση της, “η συμβιβασμένη πλειοψηφία του τοπικού σωματείου” διεκδικεί μία δήθεν καλή απελευθέρωση με όρους και προϋποθέσεις.
Οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ, καλούν τους εργαζόμενους στα ταξί να συγκροτήσουν επιτροπές αγώνας, να οργανώσουν την πάλη τους και “να παραμερίσουν την συμβιβασμένη πλειοψηφία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger