Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

..με άποψη Δυνατά προς Βορρά ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

Συνέντευξη με την Τέρρυ Ραΐση, διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας της NEL LINES
Βάση στη Βόρεια Ελλάδα δίνει η ναυτιλιακή εταιρία NEL LINES, θέλοντας να ενισχύσει την τουριστική της κίνηση, καθώς οι ενδείξεις για εισερχόμενο τουρισμό από τις γειτονικές χώρες και κυρίως από τη Βουλγαρία και τα Σκόπια είναι ενθαρρυντικές, ειδικά προς Λήμνο, που είναι ένας προορισμός που προτιμούν ιδιαίτερα οι γείτονές μας.
Η NEL LINES συνδέει τόσο την Αττική όσο και τη Βόρεια Ελλάδα με τα νησιά της περιφέρειας του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, συνδέει με ετήσια δρομολόγια τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα με τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία, καθώς και την Καβάλα με τη Λήμνο, τον Αϊ - Στράτη και το Λαύριο.
Επιπλέον, από 8 Ιουλίου η NEL LINES θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες και το Βόλο με εβδομαδιαίο δρομολόγιο κάθε Κυριακή προς Σκόπελο και Σκιάθο, ενώ από 26 Ιουλίου και μέχρι 4 Σεπτεμβρίου ένα ακόμα δρομολόγιο θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη, σε μια προσπάθεια τόνωσης της τουριστικής κίνησης από τη Βόρεια Ελλάδα προς τα νησιά των Σποράδων, προσφέροντας παράλληλα στους Βορειοελλαδίτες απευθείας πρόσβαση. Η NEL LINES όμως δε σταματά εδώ, αλλά φέρνει πραγματικά πολύ κοντά τις Σποράδες, κάνοντάς τες πολύ προσιτές από κάθε άποψη στους Θεσσαλονικείς, με 20% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής. Η σύνδεση θα γίνεται με το ταχύπλοο επιβατηγό/ οχηματαγωγό «ALKYONI».
Παράλληλα, η NEL LINES συνδέει καθημερινά τον Πειραιά με τη Χίο και τη Μυτιλήνη προσφέροντας 30% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής, και τον Αγ. Κωνσταντίνο με τις Σποράδες. Τρεις φορές την εβδομάδα συνδέει το Λαύριο με τα Ψαρά και τα Μεστά Χίου. Τα δε ενδοκυκλαδικά δρομολόγια της εταιρίας συνδέουν όλα τα νησιά των Κυκλάδων.
Σε γενικές γραμμές, πάντως, παρά την παρατεταμένη οικονομική ύφεση που πλήττει τη χώρα μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές των καυσίμων και τη μειωμένη αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, η NEL LINES ανταποκρινόμενη με ευαισθησία στις ανάγκες της εποχής βάζει στόχο να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, καλώντας σας να βάλετε γραμμή πλεύσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger