Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

Αυτοδιαψεύστηκε για τα περί «κοπάνας» ο Χαρ. Τσαμπάζης

Αρνήθηκε τα πάντα σε σύσκεψη με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Βόλου





«Στροφή» 180 μοιρών, φέρεται να έκανε χθες ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Βόλου, αναφορικά με όσα είχε καταγγείλει προ ημερών στο «Ράδιο Ένα» για «κοπάνες» εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, μετά και την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας που του ζήτησαν έγγραφη ανάκληση των όσων είχε καταγγείλει.


Σε γενική συνέλευση των εργαζομένων στο πράσινο που συγκάλεσε χθες ο κ. Τσαμπάζης, παρουσία και μελών της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, διέψευσε ότι κατήγγειλε οτιδήποτε γράφτηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στον τύπο για «κοπάνες» εργαζομένων και για «λευκή απεργία», εξήρε το έργο των εργαζομένων που παρά το γεγονός ότι είναι λίγοι, παλεύουν για να φροντίσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα πρασίνου, ενώ έκανε λόγο για σκοπιμότητες όσων δημοσιοποίησαν δύο περιστατικά για «κοπάνα» εργαζομένων, που σύμφωνα με τον ίδιο είχαν συμβεί ενάμισι μήνα πριν και είχαν αντιμετωπιστεί από τους προϊσταμένους της υπηρεσίας, έπειτα από όχληση του ίδιου.


Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ντίνα Φώτου δήλωσε μη ικανοποιημένη από τη διάψευση του κ. Τσαμπάζη.


«Για την ώρα μένουμε σε αυτά που ισχυρίστηκε ο αντιδήμαρχος και τονίζουμε ότι όλοι πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ενώ αν διαπιστώνονται περιστατικά μη σωστής τέλεσης καθηκόντων κάποιων, να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον υπαλληλικό κώδικα και όχι με δημοσιοποίησή τους στον Τύπο», ήταν η δήλωση της προέδρου των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Η ανακοίνωση
των εργαζομένων
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ, σε ανακοίνωσή του το περασμένο Σάββατο τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «δεν δεχόμαστε τους άστοχους και αβασάνιστους χαρακτηρισμούς του αντιδημάρχου καθαριότητας, που θίγει και συκοφαντεί άμεσα και δημόσια τους εργαζόμενους, οι οποίοι, με σοβαρές ελλείψεις σε μέσα, υλικό και ανθρώπινο δυναμικό και κάτω από αντίξοες συνθήκες, διεκπεραιώνουν καθημερινά τις εργασιακές τους υποχρεώσεις.


Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι η συνεχιζόμενη επίθεση από τη Δημοτική Αρχή (προηγήθηκαν Πολεοδομία, Κοιμητήριο, Καθαριότητα), είναι απαράδεκτη και στρέφεται εναντίον του συνόλου των εργαζομένων, με στόχο τη συκοφάντηση και την απαξίωσή τους στα μάτια του κόσμου, χωρίς να εξυπηρετείται σε τίποτα το δημόσιο συμφέρον.
ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ 

2 σχόλια:

M68 είπε...

Πρέπει να έχεις παπάρια για να αναγνωρίζεις τα λάθη σου !!!!!Εσύ τη λες κ.Φαδάκη ??????

Ανώνυμος είπε...

Οι απειλές για τυχόν παραπομπή σε ΕΔΕ δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στη δημιουργία αρνητικού κλίματος μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων και όταν κάνουμε λάθη πρέπει να ρίχνουμε λίγο τον εγωισμό μας και να ζητάμε και καμμιά συγνώμη.

Powered By Blogger