Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ποια παρουσιάστρια ομολογεί ότι έχει απατήσει και απατηθεί από το σύντροφό της;

Μία "συνέντευξη-ποταμός" της παρουσιάστριας στο "Life Style": «Ναι, με έχουν απατήσει. Κι εγώ έχω απατήσει. Το γεγονός ότι έγινε πριν πω το αντίο στη σχέση ήταν λάθος μου» λέει με ειλικρίνεια η λαμπερή TV persona...
H Τατιάνα Στεφανίδου απαντά και στην ερώτηση πώς θα αντιδρούσε αν μάθαινε ότι την απατούσε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Δεν θα ήθελα να το συζητήσω ούτε να το σκεφτώ. Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί πιστεύω ότι αν το γευτείς αυτό, είναι τόσο μεγάλος ο πόνος που δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Θυμάμαι όταν είχα κάνει τον ορό της αλήθειας στο "Αξίζεις να το δεις", είχα απαντήσει ότι θα του συγχωρούσα την απιστία. Ήταν μία από τις απαντήσεις που είχαν βγει λάθος».
Όσο για το εάν έχει θυμώσει τόσο ώστε να φύγει από το σπίτι της, έστω και για κάποιες ώρες, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι κάθετη: «Ποτέ. Το "ανοίγω την πόρτα και φεύγω από το σπίτι" δεν το έκανα ποτέ. Μία φορά ο Νίκος στην αρχή της σχέσης μας, έφυγε και πήγε για δύο ώρες μία βόλτα με το αυτοκίνητο. Έκτοτε δεν το ξαναέκανε ούτε εκείνος».
http://www.markos.tv/poia-paroysiastria-omologei-oti-exei-apatisei-kai-apatithei-apo-syntrofo-tis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger