Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σοκ στο πανελλήνιο. Στους 48 μήνες αυξάνεται η στρατιωτική θητεία!

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας αν όλοι ζούσαμε στον εικονικό κόσμο των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης.

Φώτο: Γιώργος Δανόπουλος

Image scaled down
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας αν όλοι ζούσαμε στον εικονικό κόσμο των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, κρίνοντας από την ταχύτητα και τη συχνότητα με την οποία προβλήθηκε σε τηλεοπτικά κανάλια, ειδησεογραφικά sites ακόμη και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, η φωτογραφία του τσολιά με τα βουρκωμένα μάτια, που αναδείχθηκε σε σύμβολο του χημικού πολέμου, στον οποίο επιδόθηκε την Τετάρτη, στο κέντρο της Αθήνας, ο Στρατός Προστασίας του Μεσοπροθέσμου.

Τα δάκρυα όμως, κατά πως φαίνεται, είναι σαν τα διαμάντια. Είναι παντοτινά. Γιατί το κλικ του φωτογραφικού φακού που αποτύπωσε το εν λόγω γεγονός, συνέβη πριν σχεδόν 4 χρόνια και συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Ιουλίου του 2007, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να προστατέψει την Πάρνηθα από την πύρινη καταστροφή.

Η μάχη του θεάματος για ακόμη μια φορά νίκησε την αξιοπρέπεια. Όμως, η τηλεθέαση, τα κλικς, αλλά και όσα φύλλα και αν πουλήσεις, δεν αξίζουν τίποτα, καθώς την επόμενη μέρα ο κόσμος, νοιώθοντας εξαπατημένος, γυρνά την πλάτη σε αυτή τη μορφή ενημέρωσης-εμπόρευμα.

Συνέλθετε!
Σχετικά Links
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=28162.msg670741#msg670741
http://arxediamedia.blogspot.com/2011/06/k.html
και του 2007 http://arxediamedia.blogspot.com/2007/07/blog-post_09.htmlkatalipsiesiea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger