Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 43% ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2011 ΕΙΧΑΜΕ 43% ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΉ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΉ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.......

7 σχόλια:

Βετεράνος είπε...

ΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι να μην πατήσει άνθρωπος ρε παιδιά...
Ημουν εκεί το 3μερο του Αγ. Πνεύματος και πλήρωσα 180€ για 2 άτομα για να πάω και να έρθω απο Βόλο. Έλεος δηλαδή...και με 200 έκλεισα μετ'επιστροφής για Λονδίνο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήθελα να έρθω στη Σκόπελο φέτος, αλλά όταν θέλεις να έρθεις από Αθήνα, βενζίνη για Αγ. Κωνσταντίνο + 300€ για αυτοκίνητο και 2 άτομα προφανώς και άλλαξα γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειχα ερθει στο νησι, δεν περασα ουτε ωραια αλλα ουτε ασχημα.
γενικα ειναι λιγο ταλαιπωρια να ερθεις (απο αθηνα) ενω δυστυχως αισθανθηκα οπως σχεδον σε καθε αλλο περος που παω, πως με κοιτουσαν σαν ενα κινητο πορτοφολι και κοιτουσαν πως να τα τσεπωσουν..
πχ, σκοπελιτικη τυροπιτα ειχε παντου, αλλα την βιομηχανοποιημενη του σουπερ μαρκετ... και την πλασαρουν για χειροποιητη ντοπια...ειναι αμαρτια.
ειναι κριμα γιατι το νησι ειναι πανεμορφο!
επισης μια παρατηρηση στις στατιστικες, μετα την ταινια που γυριστηκε στο νησι ανεβηκε κατακορυφα η επισκεψιμοτητα,αλλα αυτο ηταν φουσκα, καθαρα εξαιτιας της ταινιας,ειναι επομενο καποια στιγμη να καταλαγιασει αυτο.και σε συνδυασμο με τα οσα λετε στο αρθρο+οσα λενε τα παιδια απο επανω, δεν ειναι και ιδιαιτερα περιεργο δυστυχως..
οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα για το νησι, ειναι πραγματικα υπεροχος τοπος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε πάτε καλά??? Έρχομαι στο νησί τον Αύγουστο και έφαγα τρελά ζόρια για να βρω 2 δωμάτια για μένα και την παρέα μου.

Εκτός κι αν έχετε δωμάτια και μας τα κρατάτε κρυφά.

Το 90% απο βίλες, στούντιο, δωμάτια, όλα ήταν κλεισμένα. Με το ζόρι βρήκα 2 δωμάτια.

Μα δουλευετε ρε????

Η μήπως το κάνετε απλά για να χτυπάτε τις τιμές???

Αποφασίστε>>>>

Ανώνυμος είπε...

thelw na paw skopelo kai vrika mesa sthn poli kserei kaneis na mou pei an yparxei dynatothta metakinhshs me lewforeio gia alles paralies?

Ανώνυμος είπε...

kserei kaneis ta enoikiazomena dwmatia ths argyrhs oyranias na pei gnwmh eyxaristw
?

Powered By Blogger