Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Αποδέχεται τη δωρεά χορηγία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ποσού 15.000,00 €. Η δωρεά-χορηγία θα γίνει με σκοπό την υλοποίηση περιβαλλοντολογικών δράσεων στο Δάσος της Σκοπέλου.

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Από το Πρακτικό 10/2011 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκοπέλου
ΘΕΜΑ: «Αποδοχή δωρεάς από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος»
Στη Σκόπελο, σήμερα, 07 Ιουνίου 2011 και ώρα 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Σκοπέλου συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου, ύστερα από την 4475/03-06-2011 πρόσκληση του Προέδρου, που επιδόθηκε νόμιμα με αποδεικτικό στα μέλη, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/10.

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο επτά (7) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω έξι (6) μέλη:
  Παρόντες     Απόντες
1. Μιχελής Γεώργιος, Πρόεδρος   1. Ρόδιος Νικόλαος - Σπυρίδων
2. Αγγελέτου Παναγιώτα      
3. Φύβγας Γεώργιος      
4. Κακαλιάγκος Αθανάσιος      
5. Παπαδαυίδ Μάχη (παρούσα από το 4ο θέμα Εκτός Η.Δ.)      
6. Πατσής Γεώργιος      
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Σπυριδούλα Καρβέλη, υπάλληλο του Δήμου.
Ο κ. Γεώργιος Μιχελής, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, εισηγήθηκε το 5ο θέμα Εκτός ημερήσιας διάταξης, επικαλούμενος τα άρθρα 105 παρ.6 & 95 παρ.4 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ) και τονίζοντας ότι το φέρει ως κατεπείγον προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, λόγω της μείζονος σπουδαιότητας και σοβαρότητας που έχει, διότι από την αναβολή του κινδυνεύουν άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου.
Κατόπιν ο Πρόεδρος κάλεσε το σώμα να αποφασίσει εάν κρίνει το ανωτέρω θέμα κατεπείγον για να τεθεί προς συζήτηση.
Η Οικονομική Επιτροπή αποφασίζει
ομόφωνα ότι είναι κατεπείγον και να συζητηθεί.
Κατόπιν ο Πρόεδρος εξέθεσε τα ακόλουθα:
Με την αριθ.πρωτ.100286771-11/3-5-2011 επιστολή της η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος - Δ/νση Γραμματείας Δ.Σ. και Εξυπηρέτησης Μετόχων ΕΤΕ (00700) -Τμήμα Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνεισφοράς - Υπηρ. Χορηγιών, σε απάντηση της υπ’ αριθμ. 1682/08.03.11 επιστολής μου, μας ενημέρωσε ότι, η Διοίκηση της Τράπεζας ενέκρινε την καταβολή του καθαρού ποσού των 15.000,00 €, ως χορηγική συμβολή της ΕΤΕ για την υλοποίηση περιβαλλοντολογικών δράσεων στο Δάσος της Σκοπέλου.
Θεωρώ σημαντική συμβολή και κοινωνική συνεισφορά τη χορηγία της ΕΤΕ προς το Δήμο Σκοπέλου που μόνο σκοπό έχει την ανάδειξη και την προστασία του Δασικού πλούτου του νησιού μας, σας καλώ να αποφασίσουμε για την αποδοχή της δωρεάς - χορηγίας.
Η Οικονομική επιτροπή αφού άκουσε τον Πρόεδρο και έλαβε υπόψη της τα ανωτέρω.
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι       Ο μ ό φ ω ν α
  1. Κρίνει το θέμα ως κατεπείγον.
  2. Αποδέχεται τη δωρεά χορηγία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ποσού 15.000,00 €. Η δωρεά-χορηγία θα γίνει με σκοπό την υλοποίηση περιβαλλοντολογικών δράσεων στο Δάσος της Σκοπέλου.
  3. Θα αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή στην Τράπεζα και θα δημοσιευθεί με δελτίο Τύπου στο site του Δήμου καθώς θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
     
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ? 
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ? 
    Εξέταση της υπ' αριθ. 6090/2011 αίτησης του Κατ/τος της Εθνικής Τράπεζας Σκοπέλου για τοποθέτηση μεταλλικού εμποδίου έμπροσθεν του Καταστήματος προς ενίσχυση της ασφάλειας της Τράπεζας.
  4. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ......
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger