Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

O τουρισμος και η χαμενη μαχη.


Με το διαδυκτιο ειναι ευκολο να καταλαβεις τις ανησυχιες των ξενων που θελουν να ελθουν στην χωρα μας για διακοπες,πολλα ειναι τα θεματα που τους απασχολουν,και μπορουμε ....αυτοι που εχουν την δυναμη να κανουν κατι για να τους διευκολυνουν.

Eγω και αλλοι που προσπαθουμε να τους δωσουμε την συμβουλη μας δεν αρκουμε,χρειαζεται ...

βοηθεια.



Αντι λοιπον το καθεστως να στελνει τους προβοκατορες να καταστρεφουν με την βια ειρηνικες συγκεντρωσεις και ολα αυτα να μεταδιδονται στο εξωτερικο...θα επρεπε να ενδιαφερθει για αυτο που ολο λεει οτι ενδιαφερεται χωρις να το κανει....

Για την εικονα που μεταδιδεται στις αλλες χωρες,για οσα γραφουν οι εφημεριδες για τα επεισοδεια,για την απωλεια των τουριστων που ακυρωνουν το ταξιδι τους στην ελλαδα για να πανε σε αλλες χωρες.



Δεν φτανει μονο ο ηλιος και η θαλασσα....χρειαζονται και αλλα,δεν ειναι μονο οι ταραχες που κανουν τους τουριστες να μην ερχονται στην Ελλαδα,ειναι και πολλα αλλα,να μερικα:



Οι κλοπες που συμβαινουν στους σταθμους του μετρο και του ηλεκτρικου,εχει γινει και ρεπορταζ με τις συμμοριες που λυμαινονται τον σταθμο του ησαπ στον Πειραια και κατακλεβουν τους ανυποπτους τουριστες που ερχονται η πηγαινουν στα νησια με τα φερυ,ολοι τους ξερουν αλλα κανεις δεν κανει κατι να τους μαζεψει,αντι να φυλανε τους πολιτικους λοιπον μπορουν να βαλουν σε βαρδιες αστυνομικους μονιμα μεσα και εξω απο τον σταθμο να δινουν ασφαλεια στον κοσμο.



Οι ταξιτζηδες που εχουν ξυπνησει και μεσω του διαδυκτιου προσφερουν υπηρεσιες ξεναγων στους τουριστες,απαγορευεται απο τον νομο αυτο..... αλλα εδω ειναι Ελλαδα δεν ειναι παιξε γελασε.

Διαφημιζουν εκδρομες στους Δελφους και στην Αθηνα με ποσα που ξεπερνουν τον μηνιαιο μισθο ενος εργαζομενου για υπηρεσιες μιας ημερας.

Αυτο κανουν και οι εξυπνοτεροι απο αυτους εξω απο τα λιμανια και τα τραινα με ανταμοιβη τεραστια ποσα.

Τελευταια καποιος ζηταγε 600 ευρω για να παει 3 ατομα στους Δελφους και να τους φερει πισω στην Αθηνα,μονοημερη εκδρομη.



Αν καποιος μπει στο www.tripadvisor.com στο Ελληνικο φορουμ θα καταλαβει τι γινετε,ισως ο υπουργος τουρισμου θα επρεπε να εχει ατομα δικα του εκει να βλεπουν τα προβληματα και να τα επιλυουν,διοτι τι να σου κανει η διαφημιση οταν εμεις οι ιδιοι δυσφημουμε τον τοπο μας?



Ειμαστε που ειμαστε το μαυρο μας το χαλι,εχουμε να αντεξουμε ενα καθεστως που αδιαφορει για ολα,ας κανουν τουλαχιστον το ελαχιστο να μπει καποιο συναλλαγμα στην χωρα.



http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger