Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Διέψευσε «παραίτηση» ο Κ. Καρτάλης

«Κάποιοι διακίνησαν διχαστικά σενάρια» υποστήριξε. Σκληρή κριτική Παύλου Μαρκάκη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων





Διέψευσε κάθε σενάριο παραίτησής του με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης , με χθεσινή γραπτή του δήλωση.


Όπως αναφέρει «Ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος διαπίστωσα ότι κάποιοι διακινούν σενάρια παραίτησής μου από το Βουλευτικό Αξίωμα στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης του πολιτικού συστήματος που προκαλεί αλλά και τρομάζει με τη θρασύτητα του.

Τα σενάρια αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι διακίνησαν διχαστικά σενάρια που παραπέμπουν σε τακτικές άλλων εποχών, όταν το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συνέργεια δυνάμεων και η σύνθεση των απόψεων. Aυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να διατηρήσουμε την ενότητα μας ως Κοινοβουλευτική ομάδα και να διαμορφώσουμε αλλά και να δρομολογήσουμε μαζί με την Κυβέρνηση, τις λύσεις που θα βγάλουν τη χώρα από την οικονομική κρίση, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες, θα προστατεύσουν το κοινωνικό κράτος και θα συμβάλλουν στη δίκαιη κατανομή των βαρών. Σε αυτό το μήκος κύματος εργάζομαι.

Υποστηρίζω ότι αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση από όλους. Πολωτικές δηλώσεις από όπου και αν προέρχονται δεν βοηθούν γιατί διαιρούν αντί να πολλαπλασιάζουν.»

Σκληρή κριτική Παύλου Μαρκάκη
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την αποτυχία της να εφαρμόσει αποτελεσματικά τα μέτρα για την πάταξη των φαινομένων εκείνων που οδήγησαν την χώρα στο τέλμα, άσκησε ο βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, κ. Παύλος Μαρκάκης, στη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

Ο κ. Μαρκάκης, ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ στη διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, δήλωσε ότι το Κόμμα καταψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο και καταλόγισε στην κυβέρνηση πλήρη ανικανότητα να ανταποκριθεί επαρκώς στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων της Ελλάδας.


Κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ο κ. Μαρκάκης κατηγόρησε εξαρχής την Κυβέρνηση για αδράνεια, αναποφασιστικότητα και αβουλία να εφαρμόσει τα μέτρα που έλαβε και δήλωσε ως ο ΛΑΟΣ δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να υλοποιήσει το οποιοδήποτε σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση, μέσα από ένα αδιέξοδο που δημιούργησε η ίδια αλλά και η Νέα Δημοκρατία.
Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, είπε ο κ. Μαρκάκης, ξεκίνησε με μια εξωπραγματική λανθασμένη υποτιθέμενη Σοσιαλιστική λογική, δέσμια των ψεμάτων της προεκλογικής περιόδου και ότι «λεφτά υπάρχουν».


«Ξεκίνησε με ένα «επίδομα αλληλεγγύης» που προέκυψε από μια «έκτακτη εισφορά» και δε δόθηκε ποτέ και συνέχισε με την χορήγηση ψήφου και ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Παίζετε ακόμη και αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας – αμετανόητοι - πάλι το γνωστό παιχνίδι του δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-/Ν.Δ» είπε χαρακτηριστικά.
magnisianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger