Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ,......ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ..

Προβλήματα δημιουργήθηκαν κατά την 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ που γίνεται φέτος για πρώτη φορά στην Σκιάθο.

Περίπου 1200 μοτοσικλέτες και συνολικά δυο χιλιάδες συνοδοί έχουν καταλάβει το οδικό δίκτυο των μόλις 12 χιλιομέτρων του νησιού. Οι μοτοσικλετιστές ήρθαν στην Σκιάθο μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ αυτών υπάρχουν οικογενειάρχες αλλά και....
επαγγελματίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Χτές το απόγευμα ωστόσο κατά την διάρκεια της αποβίβασης 300 περίπου δικυκλιστών από το πλοίο ΑΛΚΥΟΝΗ προερχόμενο από το λιμάνι του Βόλου, δημιουργήθηκε ένταση όταν οι περίπου 100 δικυκλιστές που περίμεναν τους 300 φίλους τους άρχισαν επίδειξη οδηγικής ικανότητας έξω από το λιμάνι της Σκιάθου για να τους υποδεχτούν.

Ένας ιθαγενής Σκιαθίτης, για άγνωστο λόγο, πήγε και έφερε ένα φορτηγό όχημα UNIMOG και άρχισε να προκαλεί εμποδίζοντας τους δικυκλιστές με αποτέλεσμα να προκληθεί η πτώση ενός από αυτούς! Αμέσως το ......
...πλήθος μετατράπηκε σε όχλο, και ο Σκιαθίτης κατάφερε να προκαλέσει δυο θλαστικά τραύματα με καρέκλα σε έναν 31χρονο μοτοσικλετιστή από την Καβάλα πριν τον πετάξουν στην θάλασσα μετά την κλοτσοπατινάδα που έφαγε.
Μετά το περιστατικό και την ενημέρωση των δικυκλιστών, ορδές μηχανών μεγάλου κυβισμού κατευθύνθηκαν προς το Λιμάνι έτοιμοι για ''φασαρία''.

Ο τραυματίας μοτοσικλετιστής που επιμένει ότι δεν συμμετείχε στο περιστατικό και ότι απλά πήγε να δει τι συνέβη, μεταφέρθηκε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Σκιάθου όπου του έγιναν ράμματα πάνω από το αριστερό μάτι και στο τριχωτό της κεφαλής!
Ο Σκιαθίτης φέρετε να είναι καλά στην υγεία του αλλά μάλλον δεν γλιτώνει την κατσάδα των συγχωριανών του.

Οι Λιμενικές αρχές σε συνεργασία με τους Διοργανωτές της εκδήλωσης φρόντισαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, παραμένοντας διακριτικά σε απόσταση. Η παρουσία των εξαγριωμένων νεαρών συνεχίστηκε μέχρι τις δυο περίπου το πρωί.

Ο τραυματίας Καβαλιώτης εξέφρασε την επιθυμία να καταθέσει μήνυση σήμερα έχοντας δεκάδες μάρτυρες στο πλευρό του.

Σήμερα αναμένουν νέες αφίξεις στην Σκιάθο, όπου όλοι εύχονται να μην συμβεί κάτι πιο σοβαρό, αφού μέχρι και μαχαίρια ακούστηκε ότι βγήκαν! Οι συναυλίες που ξεκινούν σήμερα με τους BLUESWIRE είναι μια ελπίδα ότι θα κρατηθούν οι μοτοσικλετιστές μακριά από την πόλη.

Τα προβλήματα στους μικρούς τουριστικούς προορισμούς προκαλούνται από αψυχολόγητες ενέργειες των ''αρχόντων'' που είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν ένα τουρίστα παραπάνω._

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανε και μια ερευνα για το ποσα φραγκα θα αφησουν στο νησι αυτο το τριημερο και ασε τις φαμφαρες και τους εντυπωσιασμους...

Powered By Blogger