Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ Η ΡΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ !!

“Σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΚΑΔΑ”


Αγανακτισμένοι” πολίτες μπλόκαραν τους βουλευτές και τους ανάγκασαν να φύγουν από την θάλασσα!  Μας πέταξαν πέτρες λένε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δείτε 3 βίντεο.
Περίπου 500 ”Αγανακτισμένοι” συγκεντρώθηκαν στο Παλαιό Φρούριο μέσα στο οποίοι δειπνούσαν οι προσκεκλημμένοι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Corfu Press επρόκειτο για δείπνο σε Ευρωπαίους βουλευτές που συμμετέχουν στις εργασίες της Επιτροπής Μετανάστευσης και προσφύγων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που διοργανώθηκε από τη Βουλή.
Σε αυτό συμμετείχαν η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Άντζελα Γκερέκου αλλά και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης.
Περισσότεροι από 500 «Αγανακτισμένοι Κερκυραίοι» που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Δημαρχείου, όταν πληροφορήθηκαν για την εκδήλωση μεταφέρθηκαν έξω από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Παλαιό Φρούριο, όπου πραγματοποιείτο το δείπνο.
Φωνάζοντας συνθήματα, όπως “κλέφτες” και “προδότες”, αποδοκίμασαν έντονα τους αξιωματούχους. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία και τελικά επενέβη η Ασφάλεια των αξιωματούχων και φυγαδεύθηκαν με τουριστικό σκάφος μέσω θαλάσσης. Μάλιστα όπως λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση και Ντίνος Βρεττός οι διαδηλωτές τους πέταξαν και πέτρες με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή τους.
Οσο “ζεσταίνουν” μηχανές τα ελικόπτερα, τους φυγαδεύουν οι βάρκες… Άλλος πολιτικός κηφήνας για τη βάρκαααα… Ακολουθεί το video της “μεγάλης απόδρασης”  “εθνοσωτήρων” με καϊκι απ τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Κέρκυρας χθες το βράδυ…
Άλλος για τη βάρκαααα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger