Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ηλεκτρική καρέκλα

Μα τι μεγάλα αλάνια είναι αυτοί στη ΔΕΗ ρε παιδί μου. Εγώ πιστεύω πως τους ενδιαφέρει το μέλλον της επιχείρησης και κατά προέκταση το μέλλον της Ελλάδας, γι' αυτό τα κάνουν όλα αυτά.

Βέβαια, γιατί είναι λογικό, αν ταλαιπωρείς 10.000.000 πολίτες με τις μ@λακίες σου, μόνο και μόνο επειδή μπορείς, τι άλλο μπορεί να συμβαίνει εκτός από το ότι ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ για αυτούς τους πολίτες; Τι, δε σας έπεισαν; Μα γιατί, αφού, πλέον όλοι οι Έλληνες, αυτοί που κλείστηκαν σε ασανσέρ, οι ηλικιωμένοι που πέθαναν από τη ζέστη, οι επιχειρηματίες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, αλλά και οι απλοί πολίτες ρε παιδί μου, όλοι βρίσκονται στο πλευρό των απεργών της ΔΕΗ. Των συνδικαλιστών της ΔΕΗ συγνώμη.

Είστε το εθνικό μας λάβαρο, κάτω από το οποίο ο καθένας μας προτίθεται να θυσιαστεί για το καλό της ΔΕΗ άρα και της Ελλάδας. Είστε οι μεγάλοι ηγέτες, οι εθνικοί ήρωες που χρόνια λαχταρούσε αυτός ο τόπος. Στα βιβλία της Ιστορίας, το όνομα σας θα γραφτεί με χρυσά γράμματα. Μετά τον δίκαιο αγώνα σας, όλοι θα λένε, "Κολοκοτρώνης who?"

Εδώ βέβαια μπορούμε να πούμε, πως έχουμε τη ΔΕΗ που μας αξίζει. Γιατί όχι, αυτή η φράση φοριέται πολύ τελευταία.

Ειλικρινά κάνετε τους βουλευτές να μοιάζουν εργατικοί δημοκράτες. Εμένα δε με απασχολεί τόσο η μισθοδοσία σας, με απασχολεί όμως η τακτική σας. Νομίζετε ρε καραγκιόζηδες ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο; Προσπαθείτε ντε και καλά να μας πείσετε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ; Ότι είστε ένα μάτσο κοπρόσκυλα, που θα μας δίνεται ρεύμα όποτε θέλετε, όσο μένει στα χέρια σας η επιχείρηση; Ρε μαλάκες, δεν είναι δικό σας το ρεύμα. Είναι δικό μου. Είναι του περιπτερά απέναντι και του γέρου που μένει στο μονόχωρο δωμάτιο με έναν ανεμιστήρα και μια τηλεόραση. Ποιοι στο διάολο νομίζετε ότι είστε; Σας είπαν να κάνετε μπουρδέλο τη ΔΕΗ και θα φροντίσουν να σας ονομάσουν οι τηλε ρουφιάνοι συνδικαλιστές;

Τους κάνατε τη μούρη κρέας με τις διακοπές ρεύματος μπράβο. Μη νομίζετε ότι θα σας ξεχάσουμε, είστε στη λίστα.

 Ramnousia blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger