Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κράξιμο Σιφουνάκη στη Μυτιλήνη και αισχρή αντίδραση του υπουργού

Χθες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν με πανό έξω από τη μαρίνα της Μυτιλήνης, όπου γινόταν φιέστα για την έναρξη μιας εμπορικής έκθεσης ελλήνων και τούρκων επιχειρηματιών, στην οποία βρισκόταν και ο Σιφουνάκης. Βγαίνοντας από τη μαρίνα, ο υπουργός Περιβάλλοντος, αντίκρυσε τους διαδηλωτές και είπε στον οδηγό του να προχωρήσει αδιαφορώντας αν υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακαιρεότητα των ανθρώπων. Ο οδηγός μάρσαρε τρεις φορές και στην τέταρτη προχώρησε κάποια μέτρα και χτύπησε με τον προφυλακτήρα έναν διαδηλωτή, που τραυματίστηκε ελαφρά.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά τραβήχτηκε το παρακάτω βίντεο.
http://youtu.be/fYWIvN5e09M

Λίγο νωρίτερα μάλιστα μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, μια άλλη συμπολίτισσά μας με παιδί στο καρότσι είπε στον υπουργό ότι της έχει κλέψει το μέλλον του παιδιού της και αυτός, αντί άλλης αντίδρασης, έστειλε τον μπράβο του να την αποκμακρύνει.

ΥΓ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα της εκδήλωσης ΔΕΝ ήταν γραμμένο το όνομα του υπουργού, προφανώς για να αποφύγει τις αντιδράσεις. Οι κύριοι της κυβέρνησης όμως δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είμαστε παντού και δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger