Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Προτίμησαν τις παραλίες, παρά την απεργία








Μικρή ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου και της ΑΔΕΔΥ, ενώ ικανοποιητική θεωρείται η συμμετοχή στην απεργία στον δημόσιο τομέα.

Στο Βόλο πραγματοποιήθηκαν τρεις συγκεντρώσεις και πορείες ,με αυτή του ΠΑΜΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Πανεπιστημίου, να είναι μεγαλύτερη σε όγκο από τις άλλες δύο.


Οι συγκεντρώσεις ακολούθησαν πορείες στο κέντρο του Βόλου, με αυτή του ΕΚΒ να κατευθύνεται στην παραλία, όπου εκεί οι συμμετέχοντες ενώθηκαν με αγανακτισμένους πολίτες, οπότε και ξεκίνησαν όλοι μαζί πορεία με κατάληξη το κτίριο της πρώην Νομαρχίας Μαγνησίας και στη συνέχεια το Δημαρχείο Βόλου. Και στις δυο περιπτώσεις έγινε συμβολική κατάληψη των κτιρίων από διαδηλωτές.


Όπως έγινε γνωστό, από την πλευρά των αγανακτισμένων πολιτών, το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία, στην παραλία του Βόλου, ενώ θα αναχωρήσουν και λεωφορεία με προορισμό το Σύνταγμα, τα οποία θα επιστρέψουν την Τετάρτη. Αύριο, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση των αγανακτισμένων στην παραλία του Βόλου, ενώ θα υπάρξει και ζωντανή σύνδεση με τον εξωτερικό χώρο της Βουλής, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger