Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μεγάλα προβλήματα στον Βόλο λόγω ισχυρών ανέμων


Σε περίπου 60 περιστατικά για κοπές δέντρων κλήθηκε από χθες το βράδυ και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ενώ άλλα τόσα περιστατικά για κοπές δένδρων είχε και η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Βόλου λόγω των ισχυρών ανέμων.

Από τις 20:00 το βράδυ που ξεκίνησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τους δυνατούς ανέμους, υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, με τη συνδρομή εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) δε σταματούσαν να απομακρύνουν κλαδιά και κορμούς δέντρων που είχαν πέσει σε διάφορα σημεία των δρόμων.

«Περίπου 25 άνδρες από την Καθαριότητα και 10 από την Υπηρεσία Πρασίνου, σε συνεργασία με Πυροσβέστες και εθελοντές της ΕΟΔ προσπαθούσαν να κρατήσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ανοιχτούς όλο το βράδυ, ενώ με μηχανήματα και λεπίδες έκοβαν τα κλαδιά και δένδρα που είχαν λυγίσει», σημείωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μπάμπης Τσαμπάζης.

Στο κέντρο της πόλης ζημιές σημειώθηκαν σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα από πτώση κλαδιών, ενώ καταλυτική ήταν η παρέμβαση μηχανημάτων του Δήμου στις συνοικίες, Αγ. Παρασκευή, Σαρακηνού, στο Δήμο Ιωλκού και στη Ν. Δημητριάδα. 
zoygla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger