Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πάτρα-τώρα: Προσυγκέντρωση Αγανακτισμένων στην πλατεία Γεωργίου-Γενική απεργία-Οι συγκεντρώσεις στην Πάτρα


Προσυγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα Αγανακτισμένοι της Πάτρας, οι οποίοι στη συνέχεια θα βρεθούν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, μαζί με τους συγκεντρωμένους έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν και αυτή τη φορά ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες.
Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Τριών Συμμάχων, ενώ κλειστή είναι η Αγίου Ανδρέου, από την Πάτρέως μέχρι την Κολοκοτρώνη.
Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Πάτρας στις σημερινές κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Όλγας πραγματοποιούν στις 10.30 το πρωί το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ. «Ραντεβού» στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Τριών Συμμάχων δίνει από την πλευρά του το ΠΑΜΕ.
Παράλληλα για σήμερα το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι Πολίτες της Πάτρας απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν από τις 7 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου.
Μετά τις πρωινές συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ θα ακολουθήσουν δυο ξεχωριστές πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.
Δική τους πορεία προγραμματίζουν και οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι έχουν απευθύνει κάλεσμα για τις 10.30 το πρωί στην πλατεία Όλγας. Θα προηγηθούν προσυγκεντρώσεις στο πρώην Παράρτημα της οδού Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger