Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

O Ανδρέας φουλάρει για πρωθυπουργός!


«Με λένε Ανδρέα Λοβέρδο και δηλώνω ότι μπορώ να τα καταφέρω…»
Ο υπουργός Υγείας «κατανάλωσε» το μισό χρόνο του δελτίου του Mega, έστειλε τη μεσημβρινή σύσκεψη του πρωθυπουργού στη Βουλή να παίξει δευτεροτρίτη είδηση και με μια συνέντευξη τίγκα στο δημοσιογραφικό σασπένς  έβαλε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός της χώρας στο κοντινό μέλλον.
Εκτός από τον Παπανδρέου και ο Βενιζέλος δεν πρέπει να αισθάνεται καλά καθώς βλέπει πως ο Λοβέρδος από υπασπιστής του πάει να γίνει ο ίδιος Βασιλιάς!
Ο «κόκκινος» Ανδρέας, άδειασε άγρια τον Παπακωνσταντίνου-δεν πρέπει να υπογράφει μόνο αυτός τα Μνημόνια-και τους υπουργούς που πατινάρουν η έχουν στυλώσει τα πόδια τους στις όποιες μεταρρυθμίσεις μπορεί να προωθήσει το κυβερνητικό μπουλούκι.
Εμείς εδώ στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έχουμε ασκήσει κατά καιρούς αυστηρή κριτική στον Λοβέρδο, γιατί εκτός των άλλων είναι και αρκετά «θεατράλε» ο μπαγάσας.
Παρόλα αυτά σήμερα και ανεξάρτητα από τα κίνητρα που τον οδήγησαν στο προμελετημένο ξέσπασμα, είπε αλήθειες για μια κυβέρνηση -στρουθοκάμηλο κι έναν πελαγωμένο πρωθυπουργό.
Τα μισόλογα δεν ταιριάζουν σε μια χώρα που βουλιάζει.
Άλλωστε ο Λοβέρδος που επιβίωσε από δύο καυτά μέτωπα-υπ. Εργασίας και Υγείας-είχε δηλώσει έγκαιρα πως «πρέπει να πούμε όλη την αλήθεια στο κόσμο…»
Τώρα πλέον το ΠΑΣΟΚ  απέκτησε έναν ακόμη δελφίνο και η χώρα έναν ακόμη υποψήφιο πρωθυπουργό σε μια συγκυρία που λίγοι θέλουν να πιάσουν τον μουτζούρη στα χέρια τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger