Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τι είπαν μητέρα και αδερφός Παντζόπουλου για Μενεγάκη

Μίλησε η μητέρα του Μάκη (Ματέο) Παντζόπουλου για την εμπλοκή του γιου της στο διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου. Τι είπε η μητέρα του 40χρονου από την Άνδρο για το γιο της και την Ελένη Μενεγάκη και τι δήλωσε ο αδερφός του;

Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» έκανε δηλώσεις η μητέρα και ο αδελφός του 40χρονου επιχειρηματία. Η μητέρα του Παντζόπουλου δήλωσε, off camera φυσικά, ότι το περσινό καλοκαίρι είχε γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογένειας στην Άχλα της Άνδρου και μάλιστα τόνισε ότι της φάνηκε συμπαθέστατη. Στη συνέχεια διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο γιος της έχει ερωτική σχέση με την Ελένη και διευκρίνισε ότι είναι λογικό στο πλαίσιο της δουλειάς του να γνώρισε τη Μενεγάκη και να βγάλει και κάποιες φωτογραφίες μαζί της, αφού ήταν πελάτισσά του.

Η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου τόνισε ότι o γιος της ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα για να ασχολούνται τα μέσα με τις σχέσεις του και δε θέλει ποτέ να προκαλεί.

Ο αδερφός του 40χρονου επιχειρηματία φάνηκε πιο ενοχλημένος, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι έχουν κάνει την… τρίχα τριχιά, όπως είπε χαρακτηριστικά και αναρωτιέται: «Και να βγουν στη δημοσιότητα κι άλλες φωτογραφίες σημαίνει κάτι; Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να δούμε φωτογραφίες του αδελφού μου να μιλάει με την κα. Μενεγάκη;» Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο αδελφός του ποτέ δε θα έμπαινε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και αποκαλύπτει ότι μετά το σάλο που έχει προκληθεί, δεν πατάει ούτε καν στο γραφείο για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

« Φήμες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger