Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Έμεινε από… λάστιχο η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και αναρωτιέται κανείς ποιες είναι τελικά οι προτεραιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.



















Έμεινε από… λάστιχο η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων

Την ώρα που «αποψίλωσαν» από προσωπικό το ίσως πιο πετυχημένο Τμήμα αυτό της Συνοριοφυλακής, τελικά δεν μπορούν να κυνηγήσουν ούτε ληστή με …ποδήλατο όπως έγινε στην πρόσφατη περίπτωση κλοπής σε super market στην Αγία Μονή Τρικάλων.

Ο λόγος, ότι έχουν …ξεμείνει από ανταλλακτικά τα οχήματα της, ενώ γίνεται και κατασπατάληση δυνάμεων όπως έγινε και χθες στο γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ο. Τρίκαλα –Ιωνικός που για ανεξήγητο και μη λογικό λόγο, βρέθηκε σχεδόν το σύνολο των Αστυνομικών δυνάμεων, αφήνοντας «ανοχύρωτο» τον Νομό…

Την ίδια ώρα και με επίσημες ανακοινώσεις η ΕΛ.ΑΣ. ομολογεί πρόβλημα βλαβών σε μοτοσικλέτες, ενώ πρόσφατα και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, είχε καταγγείλει, πρόβλημα εκπαίδευσης, απαρχαιωμένο εξοπλισμό και φυσικά τεράστια οργανικά κενά.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι εύκολη η αντιμετώπιση εγκληματικών πράξεων, παρόλο που οι Αστυνομικοί στα Τρίκαλα σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν εαυτούς, χρονοτριβώντας όμως εκτελώντας εντολές για την κάλυψη ασήμαντων υποθέσεων.

Αυτό που περιμένουν από την ΕΛ.ΑΣ. στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, είναι …ευρώ για να διορθώσουν βλάβες σε οχήματα και να προμηθευτούν ανταλλακτικά αλλά και …αναλώσιμα υλικά για τις ανάγκες της γραφειοκρατίας.

απο  trikalanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger