Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αεροπορική σύνδεση Βόλου με Κρήτη και Μύκονο...

Αεροπορική σύνδεση Βόλου με Κρήτη και Μύκονο...
«Φτερά» και για πτήσεις εσωτερικού φαίνεται να ανοίγει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Αεροπορική εταιρία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να ανοίξει σταθερές αεροπορικές γραμμές από Βόλο για Ηράκλειο και από Βόλο για Μύκονο και μάλιστα από φέτος το καλοκαίρι.
Σε ανοδική τροχιά κινείται μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη Μαγνησία με σημαντικά οφέλη για τον τουρισμό. Μετά τις σταθερές τα τελευταία χρόνια πτήσεις πλήθους αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους με το εξωτερικό, συνδέοντας την Κεντρική Ελλάδα με όλη την Ευρώπη, σοβαρές διαφαίνονται οι προοπτικές για την έναρξη πτήσεων εσωτερικού.
«Αν οι συμφωνίες καταλήξουν θετικά -και είναι πολύ πιθανό- τότε για το αεροδρόμιο διανοίγονται νέες, ακόμη καλύτερες προοπτικές, καθώς είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει την αφετηρία και για άλλες αεροπορικές γραμμές στο εσωτερικό της χώρας».
Εκπρόσωποι της Κρητικής αεροπορικής εταιρίας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον αερολιμενάρχη Νέας Αγχιάλου, ενημερώνοντας για τα σχέδιά της να συνδέσει το Βόλο κατ’ αρχήν με δύο νησιά, την Κρήτη και τη Μύκονο.
Σύμφωνα με τα σχέδιά της το πλάνο ίσως και από το φετινό καλοκαίρι, θα περιλαμβάνει πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Πέμπτη και Κυριακή.
Στέλεχος της εταιρίας έχει επικοινωνήσει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενημερώνοντας ότι θα επιδιώξει συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Η συνάντηση αναμένεται να καθοριστεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger