Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ... Εργατοπατέρες και νταβατζήδες δεν πρόκειται ν αφήσουν τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη (που τους "κρατάνε" από την πολιτική τους εφηβεία), να κάνουν αποκρατικοποιήσεις.

 

Μην τρέφετε αυταπάτες, μην έχετε ψευδαισθήσεις.
Η χώρα βουλιάζει στη δίνη της εξαθλίωσης.  Κανείς  δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο πάτος;
Η δραχμή, ο εμφύλιος;
Όσο εξακολουθούν να υπάρχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μαζί με τους κομματικούς στρατούς των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και τα τάγματα αυτοκτονίας της διαπλοκής, δεν μας περιμένει παρά η κόλαση.
Καμιά αποκρατικοποίηση της προκοπής δεν πρόκειται να γίνει. Δεν θα το επιτρέψουν οι εργατοπατέρες αλλά και τα καλοπληρωμένα τσιράκια όσων νταβατζήδων πάσης φύσεως ζουν από την διαπλοκή τους με το Δημόσιο.
Ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, ομοτράπεζοι της διαπλοκής από την πολιτική τους εφηβεία, δεν έχουν τα κότσια να προχωρήσουν σε γενναίες αποκρατικοποιήσεις. Δεν μπορούν να κάνουν παρά επιδερμικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες  δεν είναι ικανές ν αλλάξουν την φυσιογνωμία του διεφθαρμένου παρα-Κράτους.
Μοιραίο κι άβουλοι, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να φορολογούν με σαδισμό τους πολίτες.
Να μας φορολογούν μέχρι θανάτου.
Όταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό και 10 εκατομμύρια Έλληνες βγούμε στους δρόμους, τότε και μόνο τότε, έντρομοι οι δυνάστες μας θα σπεύσουν ν αποδράσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger