Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ; - ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!


article13742120b80184200000578710468x408_1Η αλήθεια είναι ότι ο Ομπάμα, είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος "ομιχλώδους καταγωγής" αλλά και αγνώστου σχετικά παρελθόντος.
Ο αφρικανός μουσουλμάνος πατέρας του, σύμφωνα με αυτά που μας έχουν πει επισήμως, χώρισε με την Εβραία μητέρα του στη Χαβάη όπου "γεννήθηκε" ο μικρός Μπάρακ (Λέξη εβραϊκή και  μουσουλμανική).
Όταν χώρισαν η μητέρα του πήγε στην...Ινδονησία μετανάστρια και πήρε μαζί της τον μικρό Μπάρακ.
Όταν όμως ήρθε η ώρα να πάει σχολείο, ξαφνικά τον έστειλε στη γιαγιά του, δηλαδή στην Εβραία μητέρα της στην Χαβάη, που ήταν μεν φτωχή, αλλά μυστηριωδώς βρήκε πάρτα πολλά χρήματα για να τον σπουδάσει στα καλύτερα σχολεία του νησιού.
Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, ο ευλογημένος, αφού ευλογημένος σημαίνει το όνομά του Μπάρακ, ακολούθησε το αμερικανικό όνειρο και πήγε στις ΗΠΑ όπου επειδή ήταν πολύ άξιος και χωρίς να τον βοηθήσει κανείς έγινε πρόεδρος της Αμερικής και εδώ τελειώνει η ιστορία για αμερικανάκια.
Αν όμως διαβάσει κανείς αυτά που γράφει ο "γραφικός" Λιακόπουλος, στο ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
θα συνειδητοποιήσει πόσο καλά δένουν όλα μεταξύ τους, αλλά και ποιός προώθησε τον Ομπάμα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και γιατί πρωτοεμφανίστηκε στην Ινδονησία και γιατί σπούδασε στη Χαβάη ζώντας με την Εβραία γιαγιά του.
Επειδή η ιστορία είναι μεγάλη για να δοθεί σε ένα άρθρο, διαβάστε σχετικά στην τριλογία 10-11-12.
Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται για μία τεράστια ουλή που έχει ο Ομπάμα κατά μήκος όλου του πίσω μέρους του κρανίου του, αφού δεν υπάρχουν πουθενά τα ιατρικά του δελτία, ούτε ο ιατρικός του φάκελος, ούτε αν το πιστοποιητικό γεννήσεως του. Κυκλοφορούν μάλιστα δύο πιστοποιητικά γεννήσεως του Ομπάμα. (βλέπε τριλογία 10-11-12).
Σας διαβεβαιούμε λοιπόν ότι
1. Ο Ομπάμα δεν είναι....εξωγήινος.
2. Ο Ομπάμα δεν είναι ωστόσο ένας απλός άνθρωπος
3. Ο Ομπάμα δεν έγινε πρόεδρος σαν ένα αγροτόπαιδο με την αξία του και μόνο
4. Δεν σπούδασε μαθαίνοντας ότι και τα υπόλοιπα αμερικανάκια.
5. Είναι ο "εκλεκτός" της Μαύρης Αδελφότητας.
6. Είναι ο πρώτος πρόεδρος που μπήκε στο ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, στο επίγειο άντρο της Λευκής Αδελφότητας και δεν ανήκει στη Λευκή Αδελφότητα, αλλά στη Μαύρη. (Οι όροι λευκή και μαύρη δεν έχουν να κάνουν με το χρώμα των ανθρώπων).
7. Είναι ο πρόεδρος που συμβολίζει την ανίερη συμμαχία των δύο Αδελφοτήτων που μέχρι τη στιγμή που τον όρισαν από κοινού βρισκότανε σε διαρκή πόλεμο.
Επειδή όλα τα παραπάνω δεν αρκούν για να καταλάβετε τι συμβαίνει στον κόσμο, αρχίστε να διαβάζετε ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Όλα μάλιστα τα παραπάνω δεν είναι διαφημιστικό υλικό, αλλά η αλήθεια, που στις μέρες που ζούμε είναι πολύτιμη και σπάνια προσβάσιμη.
Ομολογώ μάλιστα ότι ώρες ώρες, δεν δικιολογώ εκείνους που δεν διάβασαν και δεν έμαθαν, ενώ γνώριζαν που βρίσκεται η γνώση. Και με θλίβει αφάνταστα το γεγονός ότι ανάμεσά μας ζουν δισεκατομμύρια γκοίμ, δηλαδή καταναλώσιμοι.
Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα σε απίστευτα χαμηλές τιμές, να δώσω βιβλία αποκαλύπτικά σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή μου αυτή, γιατί περί αποστολής επρόκειτο, πλησιάζει στο τέλός της.
Όποιος έπιασεν έπιασεν.
Καλά ξυπνητούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger