Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο κτήριο της ΕΑΣ Καλαμπάκας

Απίστευτες εικόνες για μια ΕΑΣ που την χαρακτήρισε ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κανελλόπουλος ως «σοβαρή και με σοφή διοίκηση».


















Τριτοκοσμικές συνθήκες στο κτήριο της ΕΑΣ Καλαμπάκας

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το ιδιόκτητο κτήριο της ΕΑΣ Καλαμπάκας. Μπαίνοντας κανείς στο κτήριο, αντικρίζει ασανσέρ το οποίο πέρα του ότι δεν έχει τζάμι, δεν έχει καν θάλαμο (!!!) και κατά συνέπεια έχει …διακοσμητικό χαρακτήρα.

Οι σκάλες έχουν …αυτοσχέδιες κατασκευές για …σκαλοπάτια και όταν φτάσει κανείς στο όροφο των γραφείων, βλέπει μια ταμπέλα με την επιγραφή «ανελκυστήρας» με… παρέμβαση για την διόρθωση ορθογραφικού λάθους και ένα… ψυγείο.

Στο εσωτερικό των γραφείων, οι τοίχοι δείχνουν κτήριο που με τα βίας στέκει όρθιο, ενώ μέσα σε …χαρτόκουτα, βρίσκονται σκονισμένα (θα έπεσαν τίποτα σοβάδες) έγγραφα της ΕΑΣ Καλαμπάκας.

Το …σουρεαλιστικό τοπίο των γραφείων, συνθέτουν η κατάσταση του κλιματιστικού αλλά και η τροφοδοσία των υπαλλήλων της ΕΑΣ με …νερό.

Τις… εντυπώσεις «κλέβει» και ο αυτοσχέδιο… καλόγηρος όπου κρεμούν τα πανωφόρια τους εργαζόμενοι και μέλη της Διοίκησης της ΕΑΣ.

Αυτά τα διαπιστώσαμε όταν έγινε σύσκεψη για το …μέλλον της ΕΑΣ υπό τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κανελλόπουλο, που αναρωτιόμαστε τι εικόνα αποκόμισε από την κατάσταση του κτηρίου…

Φυσικά ούτε αυτός… γλίτωσε από το όλο σκηνικό, αφού όταν χρειάστηκε να στείλει ένα fax, στο μοναδικό γραφείο που διέθετε την υποδομή για κάτι τέτοιο, διαπιστώθηκε πως το μηχάνημα δεν λειτουργούσε λόγω βλάβης…

Μέσα στην εποχή του … ΄Ιντερνετ, περιττό να αναφέρουμε μετά από όλα αυτά, ότι δεν υπάρχει υπολογιστής στο γραφείο του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΣ Καλαμπάκας.















 trikalanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger