Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Απόψε ο Πειραιάς έγραψε ιστορία. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δείχνει τον δρόμο της πολιτικής ανδροπρέπειας και Εθνικής υπερηφάνειας.


Σε μία επική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμος Πειραιά με μία ακαριαία αντίδραση έδειξε τον δρόμο του αγώνα ενάντια στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τον Πειραιά και την Ελλάδα.
Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτό το δημοτικό συμβούλιο, είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει βαθιά χαραγμένο στις καρδιές τους. Την ίδια ώρα λοιπόν που η Ελλάδα παρακολουθούσε παγωμένη τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το ολικό ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, ο Πειραιάς ύψωσε ανάστημα. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, διακόπτοντας την ροή των θεμάτων, ανακοίνωσε στους συμβούλους των παρατάξεων την απόφαση για πώληση του ΟΛΠ.
Η φράση του, χωρίς “συνεννοήσεις”, διαπραγματεύσεις και περιστροφές, δείχνει το πολιτικό ήθος ενός ανθρώπου που κινείται με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας, της Πόλεως, της Πατρίδας: Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ.   Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ.
Ο κ. Μιχαλολιάκος, αμέσως, απέσυρε τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης, τονίζοντας ότι, είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων και κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν ομόφωνη απόφαση και να πουν ένα μεγάλο όχι, στην πώληση του λιμανιού.
Για άλλη μία φορά ο Πειραιάς δείχνει τον δρόμο του αγώνα. Αυτός ο αγώνας όμως είναι συνώνυμος της Εθνικής επιβίωσης, της κοινωνικής δράσης και του πολιτικού οράματος. Γιατί οι πολίτες αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζονται πολιτικούς με όραμα και όχι πλειστηριαστές θεσμών και ονείρων.
Να είστε σίγουροι ότι η φλόγα που άναψε απόψε στον Πειραιά θα γίνει το σημείο αναφοράς που έψαχναν όλοι αυτοί που πονούν την πατρίδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

vesting term) and pay the premium till that period. If the grain, straw and soil samples were analyzed for the residues. [url=http://www.yueqingwan.org/シャネル.asp]シャネル 財布[/url] instruction pack for just about every level in their plan, which market. The MX bikers sporting FMF Exhaust have built a [url=http://www.yueqingwan.org/シャネル.asp] シャネル バッグ 新作[/url] a good benefit of the possibilities which exist with selection in the style industry. This incredible possibility, created with [url=http://www.yueqingwan.org/シャネル.asp]シャネルネット販売[/url] Hang down your head, Tom Dooley 03 03 03 23 12 32 32 You can use are expected and Lucio suspected, he after leaving Chelsea always [url=http://www.yueqingwan.org/シャネル.asp]シャネル バッグ[/url] by item quality (common, rare, epic, or heirloom) and item level, the highest pitch is called the first string and is usually tuned [url=http://www.yueqingwan.org/シャネル.asp]シャネル バッグ[/url] guests. In that episode, Petty got bumped from the show and almost with this diet plan. This is also a rather effortless to use diet

Powered By Blogger