Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Νέα αυτοκτονία επιχειρηματία συγκλονίζει την Κρήτη

Νέα αυτοκτονία επιχειρηματία συγκλονίζει την Κρήτη.

Αυτή τη φορά ένας 52χρονος από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, ο οποίος είχε εταιρεία με αλουμινοκατασκευές, βρέθηκε χθες το πρωί από τον αδερφό του απαγχονισμένος μέσα στο κατάστημά του.


Η σύζυγός του τον αναζητούσε όλο το πρωί και επειδή ανησύχησε ότι κάτι κακό του είχε συμβεί, ειδοποίησε τον κουνιάδο της.
Εκείνος σκέφτηκε να περάσει αμέσως από το μαγαζί του αδερφού του για να δει μήπως ήταν εκεί, όπου και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα. Ο άντρας υπέστη ισχυρό σοκ, ωστόσο κατάφερε να βγει από την επιχείρηση και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Οι συγχωριανοί του μιλούν για έναν σοβαρό οικογενειάρχη με καλές κοινωνικές σχέσεις, ωστόσο κάνουν λόγο για τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον απασχολούσαν τους τελευταίους μήνες. Οπως αναφέρουν άτομα από το οικογενειακό και το επαγγελματικό του περιβάλλον ο άτυχος άντρας προσπαθούσε να αντιμετωπίσει μόνος τα προβλήματά του και να μην τα μεταφέρει στη σύζυγο και τον 22χρονο γιο του, γιατί δεν ήθελε να τους στενοχωρήσει.
Η οικογένεια του επιχειρηματία είναι από τις πιο γνωστές στο Ρέθυμνο, ενώ ο ένας από τους αδερφούς του είναι πολύ γνωστός στην κοινωνία της Κρήτης, λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά. Η αστυνομία διερευνά τις αιτίες που τον οδήγησαν στο να δώσει τέλος στη ζωή του. Πάντως, το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αυτοχείρων αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του με τη μέθοδο του απαγχονισμού, προκαλεί έκπληξη και εγείρει διάφορα ερωτήματα.
Τα περιστατικά των αυτοκτονιών, κυρίως επιχειρηματιών, στην Κρήτη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τους τελευταίους μήνες, ταράζοντας την τοπική κοινωνία. Η τελευταία αυτοκτονία επιχειρηματία που συγκλόνισε την Κρήτη αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο ήταν του Γιάννη Μεστροπιάν.
Ο 40χρονος το μεσημέρι της 26ης Απριλίου είχε βρεθεί από τον πατέρα του απαγχονισμένος στο υπόγειο του καταστήματος που διατηρούσε με τους γονείς του, στη Λαχαναγορά Ηρακλείου. Οπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άντρας είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger