Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Στο Βόλο η Υφ. Εργασίας Αννα Νταλάρα

Στο Βόλο η Υφ. Εργασίας Αννα Νταλάρα
Η Yφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα μετανάστευσης, Άννα Νταλάρα θα επισκεφθεί το Βόλο την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου και ώρα 11.00 το πρωί.
Στην εκδήλωση θα αναλυθεί η πολιτική συγκυρία και θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες της κυβερνητικής πολιτικής με την εκδήλωση να εντάσσεται στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία.
Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό του κόμματος εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης που έχει προγραμματιστεί στις 3 του Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που απέστειλε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα πρέπει να γίνει η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη στο Βόλο, ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα ακολουθήσει η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη.
Η πρόταση διαλόγου του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει πέντε βασικούς άξονες, όπως Δημόσια Διοίκηση, Αυτοδιοίκηση με ευνομία και δικαιοσύνη, Ανάπτυξη και κράτος στην υπηρεσία του πολίτη, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτική εθνικής ασφάλειας και το ΠΑΣΟΚ και η σοσιαλιστική προοπτική σήμερα.
«Δεν επιδιώκουμε μια πανηγυρική στιγμή, αλλά μια ουσιώδη συλλογική διαδικασία πολιτικού διαλόγου, αντιπαράθεσης και σύνθεσης απόψεων, που θα εξελιχθεί τους επόμενους έξι μήνες και θα διαπεράσει ολόκληρη την οργάνωσή μας. Η προσωπική πρόσκληση στις διαδικασίες αυτές αποτελεί κρίσιμο πολιτικό και όχι μόνον οργανωτικό καθήκον, που διασφαλίζει το συμμετοχικό χαρακτήρα του Κινήματος, συμβάλλει στον εμπλουτισμό του προβληματισμού μας, κινητοποιεί τα μέλη και τους φίλους μας ώστε να συνθέσουμε την κατά το δυνατό αρτιότερη προγραμματική μας πρόταση» υπογραμμίζει προς τις Νομαρχιακές Επιτροπής ο κ. Καρχιμάκης, ζητώντας να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
 
Το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι θα δοθεί η δυνατότητα να αξιολογηθούν και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουν τις προεκλογικές δεσμεύεις, να κάνουν αυτοκριτική και να χαρτογραφήσουν τα επόμενα βήματα «ώστε να προτείνουμε -όπως σημειώνει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιό μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται, δίνοντας ελπίδα, σιγουριά και προοπτική στους πολίτες.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας, κάθε ενεργό πολίτη, σε έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο χωρίς προϋποθέσεις, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σφραγίσει το μέλλον».
taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger